جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد

هشدار روسیه درباره رسیدن قیمت نفت به 300 دلار

مسکو هشدار داد در صورتی که صادرات نفت این کشور تحریم شود، قیمت هر بشکه نفت به 300 دلار در هر بشکه خواهد رسید.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۷۹

به گزارش راهبرد معاصر معاون نخست وزیر روسیه با هشدار در خصوص تحریم کشورش، از رسیدن قیمت نفت به ۳۰۰ دلار سخن گفت.
الکساندر نواک، معاون نخست وزیر روسیه در سخنانی از اهمیت نفت و گاز روسیه در بازار‌های جهانی گفت و اعلام کرد در صورت تحریم کشورش، قیمت نفت ممکن است به ۳۰۰ دلار برسد.

الکساندر نواک گفت: روسیه ۴۰ درصد گاز مورد نیاز اروپا را تامین می‌کند و همیشه شریک قابل اعتمادی بوده است

وی در ادامه افزود: دست رد به نفت روسیه به عواقب فاجعه باری برای بازار جهانی منجر خواهد شد و باعث افزایش قیمت‌ها تا ۳۰۰ دلار در هر بشکه یا بیشتر خواهد شد.

او همچنین گفت: اروپا به ما فشار می‌آورد که پمپاژ گاز از طریق نورد استریم ۱ متوقف کنیم، اما ما هنوز این تصمیم را نگرفته ایم. روسیه می‌داند که اگر اروپا و آمریکا واردات خود را متوقف کنند، مسکو نفت خود را به کجا بفرستد.

الکساندر نواک همچنین گفت: این سیاست‌های اتحادیه اروپا است که قیمت انرژی را افزایش می‌دهد و افزایش قیمت آن ارتباطی با ما ندارد.

گفتنی است چند روز پیش نیز رئیس شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» بزرگترین اپراتور نفت شیل آمریکا پیش بینی کرده بود در صورت تحریم نفت و گاز روسیه، قیمت جهانی نفت خام به ۲۰۰ دلار برسد.

«اسکات شفیلد» (Scott Sheffield) رئیس شرکت «پایونیر نچرال ریسورسز» به نشریه فایننشال تایمز گفته بود: تنها راه برای متوقف پوتین، این است که صادرات نفت و گاز [روسیه]ممنوع شود؛ اما اگر جهان غرب اعلام کند ما قصد داریم نفت و گاز روسیه را تحریم کنیم، نفت به ۲۰۰ دلار می‌رسد و احتمالا ۱۵۰ تا ۲۰۰ دلار به آسانی خواهد رفت.

او همچنین اعلام کرده بود چنین اقدامی می‌تواند قیمت نفت خام را افزایش دهد و تولیدکنندگان آمریکایی نمی‌توانند به سرعت شکاف تولید را پرکنند.

خبرگزاری آمریکایی بلومبرگ نیز چندی پیش در خبری اعلام کرده بود کارشناسان هشدار می‌دهند در سایه انزوای ایجاد شده در خرید نفت روسیه، ممکن است قیمت نفت به ۱۸۵ دلار برسد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر