دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

علت مرگ دلفین در سواحل خلیج فارس چه بود؟ + عکس و فیلم

روز گذشته تصاویری از لاشه دلفین در سواحل جزیره خارگ منتشر شد که برخی از مردم علت تلف شدن دلفین را آلودگی نفتی عنوان کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۰ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۷۷۹

به گزارش راهبرد معاصر، روز گذشته تصاویری از لاشه دلفین در سواحل جزیره خارگ منتشر شد که برخی از مردم علت تلف شدن دلفین را آلودگی نفتی عنوان کردند.

مهدی یزدان پناه رییس محیط زیست جزیره خارگ اظهار داشت: در روز‌های گذشته دلفینی در سواحل این جزیره رویت شد که با بررسی‌های اولیه مشخص شد که مرگ دلفین بخاطر آلودگی دریا نبوده است.

وی با اشاره به علت مرگ این دلفین افزود: برخورد دلفین با پره شناور‌های دریایی علت مرگ دلفین بوده که چند روز بعد از تلف شدن، موج دریا دلفین را به سمت ساحل آورده است.

یزدان پناه تصریح کرد: نبود راهکاری مشخص برای حفاظت از دلفین‌ها باعث شده جان این گونه‌ها در خطر باشد.

 

علت مرگ دلفین در سواحل خلیج فارس چه بود؟ + عکس و فیلم
رییس محیط زیست جزیره خارگ با بیان اینکه طرح محافظت از آبزیان در دست بررسی است، عنوان کرد: راهکار این است که کریدور تردد و مهاجرت دلفین‌ها شناسایی شود و طبق این طرح، سازمان بنادر و دریانوردی اعلام نماید که شناور‌ها حق تردد در این حریم دریایی را ندارند.

وی تصریح کرد: شناور‌های صیادی بدون مجوز هم که تابع قانون نیستند، یکی از عوامل نابودی اکوسیستم دریایی هستند.

/فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار