تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید!

گروسی با امیرعبداللهیان دیدار کرد

گروسی با امیرعبداللهیان دیدار کرد مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در جریان سفر به تهران و دیدار با مقامات جمهوری اسلامی ایران، ظهرروز شنبه با حضور در وزارت امور خارجه با حسین امیر عبداللهیان دیدار ورایزنی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۸ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۷۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی که در رأس هیأتی به منظور گفتگو با مقامات ذیربط ایرانی درباره تداوم همکاری فنی بین ایران و این نهاد در تهران حضور دارد، ظهر امروز (شنبه) ۱۴ اسفند ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفتگو کرد. این دومین دیدار گروسی با امیرعبداللهیان است.

وی پیش از این هم با حضور در محل سازمان انرژی اتمی با محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی دیدار کرده بود.

گروسی قبل از انجام این سفر در توئیتی نوشت: به تهران سفر می‌کنم تا با مقام‌های ایرانی دیدار کنم تا به سؤالات باقی مانده در ایران بپردازم. هم اکنون زمان حساسی بود، اما دستیابی به یک نتیجه مثبت برای همه امکانپذیر است.

۲۱ شهریور ماه سالجاری «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در اولین سفرش در دولت سیزدهم با محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در محل این سازمان در تهران ملاقات کرد. گروسی در اوایل آذر ماه نیز در سفر به تهران ضمن دیدار با محمد اسلامی برای نخستین بار با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه دولت سیزدهم دیدار و به رایزنی پرداخت./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار