سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: وقتی زلنسکی با لباس معمول ظاهر شد، احساس کردیم ممکن است مشکلی وجود داشته باشد فیلم/ فاکس نیوز: ترامپ زلنسکی را از کاخ سفید بیرون کرد! لغو کنفرانس مطبوعاتی ترامپ و زلنسکی دیدار پرتنش روسای جمهور آمریکا و اوکراین/ درگیری ترامپ و زلنسکی جلوی رسانه‌ها  زلنسکی با استقبال ترامپ وارد کاخ سفید شد+ فیلم واکنش قاطع ایران به گزافه‌گویی وزیر خارجه ترکیه ترامپ: توافق معادن با اوکراین امروز امضا می‌شود عربستان، قطر و عمان فردا را اولین روز ماه رمضان اعلام کردند آیت الله سیستانی روز یکشنبه را اول رمضان اعلام کرد انگلیسی زبان رسمی آمریکا می‌شود استقبال ایران از فراخوان کنار گذاشتن سلاح توسط پ. ک. ک آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس غزه در قاهره انفجار در مسجدی در پاکستان با ۵ کشته و ده‌ها زخمی نواف سلام در بازدید از جنوب لبنان: هر گونه حمله به یونیفل را رد می‌کنیم حمله تروریستی به «کریمه و سیمفروپول» روسیه خنثی شد

گفت‌وگوی امیرعبداللهیان و چاووش اوغلو درباره مذاکرات وین

چاووش اوغلو و امیرعبداللهیان همچنین درباره تلاش‌های جاری برای احیای توافق هسته‌ای ایران  و مذاکرات وین صحبت کردند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر وزارت امور خارجه ترکیه  اعلام کرد وزرای خارجه ترکیه و ایران  روز دوشنبه در تماس تلفنی آخرین تحولات اوکراین وهمچنین مذاکرات رفع تحریم‌های ایران در وین را بررسی کردند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» «مولود چاووش اوغلو» و «حسین امیرعبداللهیان» وزیران خارجی ترکیه و ایران همچنین در مورد روابط دوجانبه و نشست آتی در«آنتالیا» در ترکیه که قرار است 11 تا 13 مارس (جمعه 20 تا یکشنبه 22 اسفند) برگزار شود، صحبت کردند.

چاووش اوغلو و امیرعبداللهیان همچنین درباره تلاش‌های جاری برای احیای توافق هسته‌ای ایران  و مذاکرات وین صحبت کردند.

وزیر امور خارجه ترکیه روز دوشنبه همچنین  اعلام کرد کشورش میزبان نشست سه‌جانبه با روسیه و اوکراین خواهد بود. چاوش‌اوغلو گفت: «این نشست در چارچوبی سه‌جانبه روز پنجشنبه دهم مارس در آنتالیا برگزار می‌شود.»

این مقام ارشد ترکیه‌ای ضمن ابراز امیدواری در این زمینه که نشست سه‌جانبه میان آنکارا، مسکو و کی‌یف «نقطه عطفی» را در بحران اوکراین موجب شود، این اقدام را «گامی مهم» در راستای صلح و ثبات توصیف کرد.

وزیر امور خارجه ترکیه همچنین گفت، آنکارا به تلاش برای رسیدن به صلح پایدار تلاش خواهد کرد.

در تحول دیپلماتیک دیگر، وزیران امور خارجه ایران و روسیه شامگاه دوشنبه درباره مذاکرات وین درباره رفع تحریم‌های ایران گفت‌وگو کردند. بر اساس بیانیه وزارت خارجه روسیه، لاروف و همتای ایرانی خود در این تماس تلفنی بر به دست آمدن پیشرفت در مذاکرت وین درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید کردند.

«سعید خطیب‌زاده » سخنگوی وزارت خارجه ایران نیز روز دوشنبه در پاسخ به سؤالی درباره روند مذاکرات در وین و تعلل آمریکا گفت: «بن بستی در وین نیست. مذاکرات همچون سابق برگزار می‌شود و رفت و برگشت‌ها بین هیات‌ها در حال انجام است. گفت‌وگوها وقتی به روزهایی می‌رسد که باید درباره مسائل جدی صحبت شود سخت می‌شود و قطعا با یکسری کندهایی روبرو است و نکاتی که همه طرف‌ها باید درباره آن تصمیم گیری کنند.»/ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده