فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد تمدید مهلت واریز وجه پیش‌فروش سکه تحویل ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت قیمت مصوب آش و حلیم در ماه رمضان اعلام شد عیدی بازنشستگان تامین اجتماعی امروز واریز می‌شود دولت مصوبه کالابرگ ۶۰ میلیون ایرانی را ابلاغ کرد

درج نماد پرسپولیس و استقلال در سامانه پس از معاملات

معاونت عملیات شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه از درج نماد دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در سامانه پس از معاملات خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۳ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 05
کد خبر: ۱۲۴۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر معاونت عملیات شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه اعلام کرد: نماد دو باشگاه پرسپولیس و استقلال در سامانه پس از معاملات درج شد.

بر اساس اطلاعیه معاونت عملیات شرکت سپرده گذاری مرکزی، درج نماد شرکت های «پرسپولیس و استقلال» در سامانه پس از معاملات شد تا شرایط برای ورود این دو باشگاه در بازار سرمایه فراهم شود.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی سپرده گذاری مرکزی، درج نماد «ذپرسپو» متعلق به باشگاه فرهنگی و ورزشی پرسپولیس با سرمایه 7.010.010.000 سهم و قیمت اسمی 1000 ریال و درج نماد «ذستقلال» متعلق به باشگاه فرهنگی و ورزشی استقلال با سرمایه 7.194.100.000 سهم و قیمت اسمی 1000 ریال در سامانه پس از معاملات صورت گرفت.

گفتنی است در هفته گذشته باشگاه پرسپولیس با نماد معاملاتی «پرسپولیس» و استقلال با نماد معاملاتی «استقلال» در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران درج شدند.

بر این اساس اطلاعیه فرابورس با توجه به ثبت شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس و استقلال (سهامی عام) به شماره 11942 مورخ 30 بهمن 1400 نزد سازمان بورس و اوراق بهادار و به استناد بند "ب" ماده 36 قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، شرکت فرهنگی و ورزشی پرسپولیس به عنوان دویست و شصت و هفتمین و استقلال به عنوان دویست و شصت و هشتمین نماد معاملاتی نماد معاملاتی از تاریخ 9 اسفند 1400 در فهرست اوراق بهادار بازار پایه فرابورس درج شد.

لازم به ذکر است نماد «پرسپولیس» و «استقلال» در گروه فعالیت‌های ورزشی، تفریحی و سرگرمی و زیرگروه فعالیتهای باشگاههای ورزشی در تابلوی نارنجی بازار پایه فرابورس ایران درج شده است./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده