افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین جزئیات درگیری نیرو‌های حشد شعبی در سامرا

المیادین:روسیه میانجی‌گری اسرائیل را رد کرد

المیادین:روسیه میانجی‌گری اسرائیل را رد کرد المیادین نوشت: کرملین به رژیم صهیونیستی اعلام کرده نیازی به میانجی‌گری آن‌ها نیست.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۴ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۱۷

به گزارش راهبرد معاصر مدیر دفتر شبکه المیادین در مسکو ضمن اشاره به نارضایتی روسیه از موضع تل‌آویو در بحران با اوکراین، اظهار داشت که کرملین به رژیم صهیونیستی اعلام کرده نیازی به میانجی‌گری آن‌ها نیست.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی «المیادین» مدیر دفتر این شبکه در روسیه امروز (یک‌شنبه) اظهار داشت: نقشه‌ها و طرح‌های تل‌آویو نشان می‌دهد که مسکو پیشرفت چشمگیری در تحولات میدانی نداشته است.

خبرنگار المیادین در ادامه افزود: ادعای صهیونیست‌ها درخصوص این که همچنان با روسیه روابط ویژه‌ای دارند، نمی‌تواند درست باشد؛ و نارضایتی مسکو به این دلیل است که ایم رژیم رویدادها را به مسائل قومی و دینی ربط می‌دهد.

به گفته خبرنگار المیادین، کرملین به تل‌آویو گفته است: تنها وساطتی که می‌تواند منجر به پایان عملیات نظامی در اوکراین شود این است که فشار بیشتری روی کی‌یف برای پذیرش شروط روسیه اعمال شود.

وی اظهار داشت: مسکو به «نفتالی بنت» نخست‌‌وزیر رژیم صهیونیستی اعلام کرده که احتیاجی به میانجی‌گری تل آویو نیست؛ چرا که مذاکرات طرف روسی و اوکراینی در بلاروس در حال پی‌گیری است.

خبرنگار المیادین در حالی دیدار بنت با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه را بسیار کوتاه توصیف کرد که روز گذشته منابع خبری رژیم صهیونیستی ادعا کرده بودند دیدار وی با پوتین شامل بحث و گفت‌وگوهای متعددی از جمله تحولات بحران اوکراین و مذاکرات هسته‌ای در وین شده است.

حالا منابع خبری تل آویو در شرایطی از عدم پذیرش وساطت رژیم صهیونیستی در بحران اوکراین از سوی روسیه خبر می‌دهند که اخیراً «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از تل‌آویو خواسته تا نقش میانی‌گرانه‌ای در این بحران ایفا کند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار