هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس پزشکیان: ساختار تصمیم‌گیری و اجرایی ما کارآمد نیست اعلام جزئیات جدید از مذاکرات عمان قدردانی پزشکیان از رهبر انقلاب برای مجوز مذاکرات غیر مستقیم

مخبر: نسبت به کشورهای پیشرفته در اقتصاد دیجیتال عقب‌ماندگی نداریم

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال به پشتوانه جوانان و نخبگان ایرانی، کمبود و عقب‌ماندگی نسبت به کشورهای پیشرفته نداریم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۸ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر محمد مخبر عصر امروز در دومین جلسه کارگروه توسعه اقتصاد دانش‌بنیان با موضوع دانش‌بنیان کردن صنعت نفت کشور ضمن تبریک میلاد باسعادت امام حسین(ع) و اعیاد شعبانیه، با اشاره به گزارش‌های ارائه شده از همکاری میان وزارت نفت و معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بر ضرورت تشکیل کارگروهی مشترک برای پیشبرد طرح‌ها و برنامه‌های توسعه صنعت نفت و گاز توسط این دو دستگاه اجرایی تأکید کرد.

وی از حوزه نفت و گاز به عنوان یکی از مزیت‌های توسعه کشور یاد کرد و گفت: جوانان نخبه، خلاق و هوشمند مزیتی ارزشمند برای توسعه کشور هستند که اگر زنجیره توسعه صنعت نفت و گاز کشور با این حلقه تکمیل شده و در کنار هم قرار گیرند، شاهد پیشرفت و توسعه در این بخش خواهیم بود.

معاون اول رئیس‌جمهور از وزیر نفت و معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور خواست در این کارگروه مشترک، نقشه راه و طرحی جامع با برنامه زمانبندی مشخص و مبتنی بر مزیت‌های کشور جهت دانش‌بنیان کردن صنعت نفت و گاز تدوین کنند.

مخبر با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاوردهای کشورمان در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال خاطرنشان کرد: اگرچه در برخی از صنایع نسبت به کشورهای دیگر کمی عقب هستیم، اما در حوزه اقتصاد دانش‌بنیان و اقتصاد دیجیتال به پشتوانه جوانان و نخبگان ایرانی، کمبود و عقب‌ماندگی نسبت به کشورهای پیشرفته نداریم و لازم است با حمایت و سرمایه‌گذاری در این بخش زمینه توسعه و پیشرفت و دانش‌بنیان کردن صنایع کشور را فراهم کنیم.

در این جلسه، وزیر نفت نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته برای دانش بنیان کردن صنعت نفت و گاز کشور ارائه کرد و گفت: وزارت نفت در مدت سپری شده از دولت سیزدهم نسبت به انتشار چندین فراخوان در زمینه های مختلف نظیر فعال کردن چاه های کم بازده نفت، بهینه سازی مصرف انرژی و تکمیل زنجیره ارزش صنعت نفت اقدام کرده که منجر به انعقاد قرارداد با شرکت های دانش بنیان فعال در حوزه نفت و گاز شده است.

معاون علمی و فناوری رییس جمهور هم در این جلسه گزارشی از طرح ها و برنامه های این معاونت برای دانش بنیان کردن صنعت نفت و گاز کشور و بومی سازی دانش فنی ارائه کرد و به تشریح پیشنهادات جهت بهره برداری حداکثری از توانمندی شرکت های دانش بنیان در این حوزه پرداخت.

در پایان این نشست پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای سرعت بخشیدن به روند دانش بنیان کردن صنعت نفت و گاز کشور، مقرر شد کارگروهی مشترک میان وزارت نفت و معاونت علمی و فناوری رییس جمهور تشکیل و نقشه راهی جامع برای دانش بنیان کردن صنعت نفت و گاز کشور با برنامه زمان بندی مشخص تدوین و گزارش دهی شود.

گفتنی است جلسات کارگروه توسعه اقتصاد دانش بنیان به صورت دوره ای با حضور معاون اول رئیس جمهور و معاون علمی و فناوری در یک موضوع خاص با وزیر و مدیران دستگاه ذیربط تشکیل شده و ضمن بررسی مسائل و چالش های پیش روی در آن حوزه برای تسریع در روند دانش بنیان کردن فعالیت های مربوطه برنامه‌ریزی می‌کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده