سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود

قالیباف: مجلس بیش از سه ماه است بحث ارز ترجیحی را بررسی می‌کند

رئیس مجلس در پاسخ به اظهارات نماینده شیراز در خصوص نحوه تصمیم گیری در خصوص ارز ترجیحی، گفت: مجلس بیش از سه ماه است که در خصوص ارز ترجیحی جلسات علنی و غیرعلنی برگزار کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۷ - ۱۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 06
کد خبر: ۱۲۵۰۸۹

به گزارش راهبرد معاصر علیرضا پاک فطرت در نشست علنی نوبت سوم امروز (یکشنبه، 15 اسفند ماه) و در خلال بررسی جزییات بودجه در بخش هزینه ای در تذکری ضمن انتقاد از نحوه بررسی بودجه در مجلس، گفت: مجلس ۱۷ آذر بودجه را تحویل گرفت و بعد جزییات بودجه با زحمات زیاد کمیسیون تلفیق مورد بررسی قرار گرفت. از اول اسفند هم جلسات علنی برای بررسی بودجه تشکیل شده منتها آیا با این همه تغییرات در تبصره ها، وضع بودجه بهتر شده است؟

وی ادامه داد: مجلس در ۱۵ روز بررسی بودجه خسته شد و در بین این خستگی، ارز ترجیحی را در عرض دو دقیقه تصویب کردید که نتیجه آن را در سفره مردم خواهید دید و دولت هم به تعهدات خود عمل نخواهد کرد.

* قالیباف: مجلس بیش از سه ماه است بحث ارز ترجیحی را بررسی می‌کند

محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این اظهارات، موضوع مطرح شده را خارج از دستور کار دانست و گفت: کسی دو دقیقه‌ای رای نداده بلکه موضوع بررسی شده و سه ماه است که این موضوع را بررسی می کنیم و بارها جلسات علنی و غیرعلنی تشکیل دادیم، خواهش می کنم موارد را به این نحو مطرح نکنید.

* آزادیخواه: حدود ۳ ماه است که تمام نهادهای حاکمیتی درگیر بررسی مسئله ارز ترجیحی هستند

احد آزادیخواه هم در جریان بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 1401 کل کشور با استناد به ماده 115 آیین نامه داخلی مجلس تصریح کرد: برابر آیین نامه آنچه در صحن مجلس از طرف نماینده ای پیشنهاد داده شود، موافقین و مخالفین اظهارات خود را بیان کنند و نماینده دولت و کمیسیون نیز نظرات خود را اعلام کنند، و نهایتاً به رأی گذاشته شود، صددرصد قانونی تلقی می شود.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در حال حاضر نزدیک به 3 ماه است که دولت، مجلس و سایر نهادهای حاکمیتی درگیر بررسی مسئله ارز ترجیحی هستند و امروز این موضوع با رأی نمایندگان تعیین تکلیف شد.

وی تاکید کرد: برخی اظهارات و واژگان استفاده شده در جلسه امروز به هیچ عنوان سزاوار نبود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده