آمریکا نفت ونزوئلا را جایگزین نفت روسیه می‌کند-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

آمریکا نفت ونزوئلا را جایگزین نفت روسیه می‌کند

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال گزارش داد که مقامات آمریکایی در سفر به ونزوئلا در مورد جایگزینی صادرات نفت روسیه گفتگو می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۶ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۱۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، منابع آگاه گفتند که دولت جو بایدن به دنبال کاهش تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا به عنوان بخشی از استراتژی گسترده ایالات متحده برای کاهش قیمت نفت است که به دلیل جنگ روسیه در اوکراین بشدت بالا رفت.

به گفته این منابع، مقامات ایالات متحده در روز‌های شنبه و یکشنبه با مقامات ونزوئلا در کاراکاس دیدار‌های رودرویی را آغاز کردند تا به نفت خام ونزوئلا اجازه بازگشت به بازار آزاد بین‌المللی داده شود.

کاخ سفید می‌خواهد روسیه را از ونزوئلا به عنوان مهم‌ترین متحد خود در آمریکای جنوبی، که تامین‌کننده ضروری نفت خام ایالات متحده است، دور کند.

پیشنهاد‌هایی که در پایتخت ونزوئلا مورد بحث قرار می‌گیرد، تحریم‌ها را برای مدتی محدود به خاطر امنیت ملی آمریکا کاهش می‌دهد. از زمانی که دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق آمریکا در سال ۲۰۱۷ تحریم‌های اقتصادی را علیه ونزوئلا آغاز و سپس تحریم‌های بخش نفت را در سال ۲۰۱۹ اعمال کرد. کاراکاس برای سرپا نگه داشتن بخش نفت خود به چین، روسیه و ایران تکیه کرده است. از سال ۲۰۲۰، پترولئوس د ونزوئلا شرکت نفت دولتی این کشور، حدود ۳۰۰ هزار بشکه در روز تولید می‌کرد.

به گفته افراد مطلع از سیاست دولت در این زمینه، با کاهش تحریم‌ها اکنون ایالات متحده صادرات نفت ونزوئلا را به خارج از شبکه صادرات غیرشفاف به چین و به پالایشگاه‌های خلیج فارس که نفت خام سنگین تولید ونزوئلا را پردازش می‌کنند، هدایت می‌نماید./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار