انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

بلینکن:ایجاد منطقه پرواز ممنوع در اوکراین باعث گسترش جنگ می‌شود

وزیر خارجه آمریکا بار دیگر تاکید کرد که واشنگتن معتقد است منطقه پرواز ممنوع در اوکراین ظرفیت گسترش درگیری و جنگ را دارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۰ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۴۵

به گزارش راهبرد معاصر آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد که ۷۰ درصد از کمک دفاعی که دولت جو بایدن رییس جمهوری آمریکا برای اوکراین در نظر گرفته، هم اکنون در دستان اوکراینی ها است و آنها بطور موثری از این کمک ها علیه تهاجم روسیه استفاده می کنند.

وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی در لتونی گفت که انتظار دارد ۱۰ میلیارد دلار کمک اضطراری کنگره آمریکا خیلی زود ارائه شود و این بودجه به کمک های امنیتی اضافی، کمک های بشردوستانه در داخل و خارج اوکراین و تقویت بیشتر جناح شرقی ناتو اختصاص خواهد یافت.

وزیر خارجه آمریکا بار دیگر تاکید کرد که واشنگتن معتقد است منطقه پرواز ممنوع در اوکراین ظرفیت گسترش درگیری و جنگ را دارد.

وی گفت که همه تلاش ما پایان سریع این جنگ و رنج مردم است. ما نباید کاری کنیم که این جنگ گسترش یابد و کشورها و قلمرو خودمان را دربر بگیرد.

بلینکن اضافه کرد منطقه پرواز ممنوع به این معنی است که اگر هواپیماهای روسی منطقه اعلام شده را نقض کنند، ما باید آنها را ساقط کنیم. این خطر قابل توجه ایجاد درگیری مستقیم بین کشورهای ما و روسیه و در نتیجه یک جنگ گسترده تر را به همراه دارد که به نفع هیچ کس از جمله مردم اوکراین نیست.

یک مقام ارشد وزارت دفاع (پنتاگون) اعلام کرد آمریکا و سایر اعضای ناتو تاکنون ۱۷ هزار موشک ضد تانک و ۲ هزار موشک ضد هوایی استینگر به اوکراین ارسال کرده اند.

این مقام پنتاگون روز دوشنبه به وقت محلی به خبرنگاران گفت که از زمان آغاز تهاجم روسیه، ۱۴ کشور کمک های امنیتی به اوکراین ارسال کرده اند.

وی تصریح کرد برخی از این کشورها در گذشته به ندرت چنین تجهیزات قابل توجهی را ارسال کرده بودند.

به گفته این مقام، اکثر بسته کمک امنیتی ۳۵۰ میلیون دلاری آمریکا نیز به اوکراین تحویل داده شده است.

به گزارش ایرنا، ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه دوشنبه ۲۱ فوریه (۲ اسفندماه) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو اعلام کرد که کشورش استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوگانتسک را به رسمیت می‌شناسد و در کاخ کرملین قراردادهای همکاری و دوستی را با سران این جمهوری‌ها امضا کرد.

پوتین بامداد پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ماه) در یک سخنرانی در تلویزیون ملی روسیه، از اقدام نظامی در دونباس خبر داد و از نیروهای اوکراینی خواست سلاح‌های خود را زمین بگذارند و به خانه‌های خود بروند.

همزمان با ادامه آتش جنگ در اوکراین، سیل واکنش‌های جهانی به این رویداد همچنان ادامه دارد و فشارهای دیپلماتیک و تهدیدها و تحریم‌های بین المللی علیه روسیه درحال افزایش است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر