ابن‌الرضا به آمریکایی‌ها: فاصله شما با ما را موشک‌های ما تعیین می‌کند پزشکیان عازم ترکمنستان شد اعلام بسیج عمومی و خیزش قبایل یمن علیه آل سعود و مزدورانش پزشکیان: فراجا هم نماد امنیت است و هم دژ مستحکم لاوروف: روسیه مسئول شکست توافقات درباره اوکراین نیست صدای شنیده شده در سیریک ناشی از انهدام مهمات عمل‌نکرده است اسلامی: سلامت و امنیت غذایی را یک تکلیف مهم برای توسعه کشور می‌دانیم عارف: حوزه سلامت در دو جنگ اخیر بهترین عملکرد را داشت بقائی: وارونه‌نمایی واقعیت، پیمان‌شکنی‌های آمریکا را نمی‌پوشاند واکنش عراقچی به پنهان‌کاری سنتکام: نمی‌توانید مردم را برای همیشه فریب دهید جزئیات سی بی اس نیوز از شاهکار خلبانان اف -5 ایرانی در پایگاه بوهرینگ برگزاری انتخابات الکترونیکی شوراها مهیا شده است اطلاعیه درباره صدای انفجار در بانه سخنگوی دولت: ترامپ نمی‌تواند استعفای پاک‌نژاد را مصادره کند/ کناره‌گیری او نشانه ضعف نیست پزشکیان فردا به ترکمنستان می‌رود

دولت مکلف به توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق ۲۰ ساله شد

دولت مکلف به توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق ۲۰ ساله شد دولت مکلف به توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق ۲۰ ساله در تمام حوزه‌های صنعت هسته‌ای از قبیل انرژی هسته‌ای، کاربرد پرتوها، پزشکی هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، شتاب دهنده‌های ذرات و سایر حوزه‌های صنعت هسته‌ای شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۳ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۱۳

به گزارش راهبرد معاصر نمایندگان مجلس در نشست علنی عصر امروز دوشنبه (16 اسفند) مجلس شورای اسلامی در روند بررسی بخش هزینه ای لایحه بودجه سال 1401 کل کشور با بندهای الحاقی 5 و 6 تبصره 15 ماده واحده این لایحه موافقت کردند.

براساس بند الحاقی 5 تبصره 15 ماده واحده لایحه بودجه 1401 کل کشور، دولت مجاز است به نسبت مشارکت واحدهای صنعتی در تأمین مالی نیروگاههای برق اتمی و تجدیدپذیر، در مقابل برق دریافتی از این نیروگاه ها، در هر نقطه‌ای از کشور، هزینه ای را برای انتقال برق این نیروگاه ها دریافت ننماید.

براساس بند الحاقی 6 تبصره 15 ماده واحده لایحه بودجه 1401 کل کشور، دولت مکلف است از طریق سازمان انرژی اتمی با همکاری و أخذ نظر وزارتخانه های نیرو، صنعت، معدن و تجارت، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین همکاری سایر دستگاههای اجرایی دولتی، خصوصی و انجمن‌های علمی مرتبط، سند جامع و نقشه راه، توسعه صنعت هسته‌ای کشور در افق  20 ساله را در تمام حوزه‌های صنعت هسته‌ای از قبیل انرژی هسته ای(شکافت و همجوشی هسته ای و سایر رهیافت ها)، کاربرد پرتوها، پزشکی هسته‌ای، کشاورزی هسته‌ای، شتاب دهنده‌های ذرات و سایر حوزه‌های صنعت هسته‌ای تدوین و اقدام قانونی لازم برای تصویب آن حداکثر تا پایان سال ۱۴۰۱ به عمل آورد.

کلمات کلیدی: مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار