محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟ ️ تکذیب شایعه بنزین 80 هزار تومانی از سوی دفتر عارف قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد

نوری قزلجه، وزیر پیشنهادی کشاورزی: محکم‌ترین وعده‌ام پاکدستی و سلامت است؛ چون بودجه نمی‌خواهد و ربطی به تحریم هم ندارد

نوری قزلجه، وزیر پیشنهادی کشاورزی: محکم‌ترین وعده‌ام پاکدستی و سلامت است؛ چون بودجه نمی‌خواهد و ربطی به تحریم هم ندارد نوری قزلجه وزیر پیشنهادی کشاورزی گفت: بنده با فساد هیچ نسبتی نداشتم اما با فسادستیزی و پاک‌دستی نسبتی دیرینه دارم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۹ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 19
کد خبر: ۲۵۴۸۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ غلامرضا نوری قزلجه وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی در جلسه رأی اعتماد خود در مجلس شورای اسلامی گفت: در مخالفت با من اعلام شده بود که با این بخش آشنایی ندارم و ممکن است در این موضوع دچار مشکل شوم. آشنایی من با کشاورزی بیش از ۳۰ سال سابقه دارد و به عنوان یک روستایی و کشاورز و عضو شورای نظام مهندسی و تحصیل‌کرده به بخش کشاورزی نگاه کرده‌ام.

وی همچنین افزود: از وجوه مختلف به بخش کشاورزی نگاه کرده‌ام و جز معدود کسانی هستم که از وجوه مختلف بخش کشاورزی را می‌شناسم و زوایای پیدا و پنهان آن را هم می‌دانم.

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی اظهار کرد: وزارت جهاد کشاورزی مسئولیت و مأموریت‌های مهم طبق قانون دارد و بدیهی است که وزیر جهاد کشاورزی بدون اشراف به این حوزه و نداشتن هدف و راهبرد برای مدیریت و سیاست هماهنگی اقدامات اجرایی از طریق اضلاع حکمرانی، نمی‌تواند به اهداف مهم نظیر امنیت غذایی دست پیدا کند.

نوری قزلجه در بخشی از سخنانش عنوان کرد: جهش سرمایه‌گذاری دولتی و غیردولتی در حوزه کشاورزی بسیار ضروری است و از روش‌های تأمین مالی استفاده خواهیم کرد. سهم خام فروشی را کاهش می‌دهیم و همین‌طور زنجیره‌های تکمیل محصولات کشاورزی را توسعه می‌دهیم. کمک می‌کنیم تا آحاد مردم به غذای مغذی و کافی دسترسی داشته باشند و این کار بین بخشی را پیگیری خواهیم کرد و بخشی از غذا که با یارانه تأمین می‌شود را برای فقرا فراهم می‌کنیم تا دسترسی آسان داشته باشند.

وی در رابطه با سلامت و ایمنی غذا گفت: این موضوع مهم را دنبال می‌کنیم. همینطور در رابطه با واردات اقلامی نظیر شکر و روغن که سلامت جامعه را هم به خطر می‌اندازد و یک و نیم برابر بیش از نیاز جامعه وارد می‌شود اقدام لازم را انجام خواهیم داد.

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی به موضوع تغییر اقلیم نیز اشاره کرد و افزود: به کمک اینترنت اشیا و تکنولوژی‌های نوین سعی می‌کنیم تا کشاورزی در تغییر اقلیم نقش منفی کمی داشته باشد. موضوع اقتصاد دریامحور را که مغفول واقع شده و مورد تاکید رهبری است را در دست اقدام خواهیم داشت.

نوری قزلجه اظهار کرد: مرغوب‌ترین زمین‌های کشاورزی‌مان را باید حفظ کنیم تا دست نیاز به خارجی‌ها دراز نکنیم. باید از زمین‌های حاصلخیز حفاظت کنیم. باید قانون را متناسب با واقعیت‌های میدان بنویسیم تا موفق شویم.

وی در رابطه با اصلاح ساختار در وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: موضوع دانش بنیان را در ساختار وزارتخانه نهادینه می‌کنیم و وزارتخانه را چابک و متناسب با شرایط موجود خواهیم کرد و سازمان پیشرفت آبادانی روستایی و عشایری را به زودی انجام خواهیم داد.

کلمات کلیدی: نوری قزلجه مجلس
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار