نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ

ارائه طرح جدید به مجلس درباره قانون مشاغل حساس

ارائه طرح جدید به مجلس درباره قانون مشاغل حساس عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: شامل نشدن استعلام از مراجع سه گانه در مورد انصاب سرپرست‌ها در مشاغل حساس، از موارد خطرناکی است که دراین‌خصوص پیشنهاد داده‌ایم تا قانون اصلاح شود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۹ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 05
کد خبر: ۲۷۰۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: شامل نشدن استعلام از مراجع سه گانه در مورد انصاب سرپرست‌ها در مشاغل حساس، از موارد خطرناکی است که دراین‌خصوص پیشنهاد داده‌ایم تا قانون اصلاح شود.

کامران غضنفری نماینده تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ضمن اشاره به خطرناک بودن انتصاب اشخاصی که خود، همسر یا فرزندشان تابعیت مضاعف دارند در مشاغل حساس، گفت: این موضوع در رابطه با افرادی که موقتا به عنوان سرپرست پستی حساس منصوب می‌شوند، هم صدق می‌کند، اما متاسفتانه در قانون پیش بینی نشده که برای انتصاب سرپرست یک پست حساس استعلام صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه قانون باید در این خصوص اصلاح شود تا برای انتصاب سرپرست هم استعلامصورت گیرد، افزود: ما طرحی برای اصلاح قانون مشاغل حساس به مجلس ارائه کردیم تا نواقص فعلی قانون برطرف بشود.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: در قانون فعلی در مورد استعلام تابعیت سرپرست‌های مشاغل حساس [خود، همسر وفرزندانشان]از مراجع سه‌گانه [وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و قوه قضائیه]اظهار نظری نشده است.

غضنفری تصریح کرد: این یک خلا است و ما پیشنهاد داده‌ایم استعلام سرپرست‌ها هم اضافه شود و آن‌ها نیز شامل این قانون بشوند.

وی یادآور شد: یک سرپرست می‌آید مثلا در مدت چند ماه در یک پست حساس منصوب می‌شود بدون اینکه آن مراحل قانونی را برای او در نظر بگیرند.

غضنفری تأکید کرد: این مسئله خطرناکی است.

وی گفت: این موضوع در مورد وزارتخانه‌ها یا هر پست حساسی صدق می‌کند که مقام مسئول می‌تواند سرپرست نصب کند تا وقتی که مسئول رسمی نصب بشود. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار