نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است اسلامی: اعتماد میان ایران و آژانس باید بازسازی شود تلاش ترامپ برای برکناری اولین زن سیاه‌پوست فدرال رزرو جولانی: موضوع عادی‌سازی روابط با اسرائیل مطرح نیست رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند

آلمان :برنامه ای برای توقف واردات انرژی از روسیه نداریم

صدراعظم آلمان گفت: آلمان در حال حاضر هیچ برنامه ای برای توقف واردات انرژی از روسیه ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۴۲

صدراعظم آلمان گفت: آلمان در حال حاضر هیچ برنامه ای برای توقف واردات انرژی از روسیه ندارد.
خبرگزاری فرانسه نوشت، اولاف شولتز در بیانیه ای اعلام کرد: نیازهای انرژی اتحادیه اروپا بدون واردات از روسیه قابل تامین نیست.
این مقام آلمانی با هشدار در مورد تحریم نفت و گاز روسیه به علت عملیات نظامی در اوکراین گفت: واردات انرژی از روسیه برای زندگی روزمره اروپایی ها «ضروری»ست.
این مقام آلمانی خاطرنشان کرد: «تامین انرژی اروپا برای تولید گرما، حمل و نقل، تولید برق و استفاده صنعت در حال حاضر به هیچ طریقی نمی تواند تضمین شود. بنابراین، برای ارائه خدمات عمومی و زندگی روزمره شهروندان ما، از اهمیت اساسی برخوردار است.»
به نظر می رسد، صعود به یکباره قیمت نفت تا 147 دلار در ابتدای معاملات امروز و افزایش 40 درصدی قیمت گاز در اروپا طی چند ساعت، سبب شده تا مقامات اروپایی در مورد تحریم بخش نفت و گاز روسیه واکنش نشان دهند.
از چند روز گذشته زمزمه های تحریم بخش نفت و گاز روسیه شروع شده بود. روز شنبه انگلیس اعلام کرد به‌دنبال هدف قرار دادن بخش انرژی روسیه در دور بعدی تحریم‌هاست.
آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا هم گفته بود، آمریکا و هم پیمانان اروپاییش در حال بررسی ممنوع کردن واردات نفت روسیه هستند و کاخ سفید در حال هماهنگ کردن با کمیته های کنگره برای پیش بردن این ممنوعیت است.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار