«گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد

موافقت بانک جهانی با ارائه وام ۷۲۳ میلیون دلاری به اوکراین

موافقت بانک جهانی با ارائه وام ۷۲۳ میلیون دلاری به اوکراین بانک جهانی اعلام کرد که بسته ۷۲۳ میلیون دلاری وام برای اوکراین درجهت حمایت از این کشور و مردمش در برابر روسیه را تصویب کرده و این مبلغ تا چند روز آینده به دولت کی یف منتقل می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۷ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۳۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، بانک جهانی در بیانیه‌ای اعلام کرد که هیئت اجرایی آن بسته ۷۲۳ میلیون دلاری وام و کمک‌های مالی را برای اوکراین تصویب کرد.

بانک جهانی در بیانیه مذکور می‌افزاید که این بسته شامل یک مکمل وام ۳۵۰ میلیون دلاری به وام قبلی این بانک است که حدود ۱۳۹ میلیون دلار از طریق تضمین‌های هلند و سوئد افزایش یافته است.

همچنین این بسته شامل ۱۳۴ میلیون دلار کمک مالی از انگلیس، دانمارک، لتونی، لیتوانی و ایسلند به عنوان بخشی از یک صندوق امانی است که به دریافت کمک‌های مالی به نمایندگی از اوکراین ادامه خواهد داد. ژاپن نیز به طور موازی در حال تأمین ۱۰۰ میلیون دلار است.

سخنگوی بانک جهانی گفت که انتظار می‌رود این وجوه در چند روز آینده به دولت اوکراین منتقل شود.

«دیوید مالپاس» رئیس بانک جهانی در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: گروه بانک جهانی برای حمایت از اوکراین و مردم آن در مواجهه با خشونت و اختلال شدید ناشی از تهاجم روسیه سریعا اقدام می‌کند.

وی ادامه داد: گروه بانک جهانی در کنار مردم اوکراین و منطقه می‌ایستد. این اولین قدم از بسیاری از اقداماتی است که ما برای کمک به مقابله با تأثیرات انسانی و اقتصادی گسترده این بحران انجام می‌دهیم.

بانک جهانی همچنین اعلام کرد که به کار بر روی بسته حمایتی ۳ میلیارد دلاری دیگر برای اوکراین در ماه‌های آینده و حمایت بیشتر از کشور‌های همسایه که پناهجویان اوکراینی را می‌پذیرند، ادامه می‌دهد.

گفتنی است، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه حدود دو هفته پیش دستور آغاز عملیات نظامی ویژه در اوکراین را صادر کرد. این اتفاق پس از آن رخ داد که آمریکا و کشور‌های غربی حاضر به ارائه تضمین‌های امنیتی به مسکو نشدند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار