بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

ذوب شدن باند دو فرودگاه در انگلیس در اثر گرمای هوا

ذوب شدن باند دو فرودگاه در انگلیس در اثر گرمای هوا وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که نیروی هوایی این کشور پروازهای خود در برخی از پایگاه‌های هوایی را به دلیل گرمای بیش از حد هوا، تغییر مسیر داده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۵ - ۲۸ تير ۱۴۰۱ - 2022 July 19
کد خبر: ۱۴۳۱۳۹

به گزارش راهبرد معاصر وزارت دفاع انگلیس با انشار پیامی در توییتر با اشاره به پایگاه هوایی «برایز نورتون» در جنوب شرق این کشور، نوشت: «به دلیل گرمای بیش از حد، امنیت پرواز همچنان در راس اولویت نیروی هوایی انگلیس باقی مانده بنابراین، هواپیماها پایگاه‌های هوایی جایگزین را برای فرود و پرواز استفاده خواهند کرد.

شبکه خبری اسکای‌نیوز نیز گزارش داد که تمامی پروازهای این پایگاه هوایی به دلیل ذوب شدن باند فرودگاه که در نتیجه گرمای سوزان ایجاد شده، متوقف گردیده است.  

این شبکه خبری اضافه کرد که یک فرودگاه دیگر در انگلیس مشکل مشابهی را تجربه کرده است. اوایل ماه جاری، پایگاه هوایی کرانول به دلیل گرمای شدید، تمامی پروازهای خود را متوقف کرد. از این پایگاه هوایی برای تعمیر و نگهداری هواپیماها استفاده می‌شده است.

گرمای بی سابقه در اروپا مشکلات زیادی را برای ساکنان این قاره به وجود آورده است. گرمای بی‌سابقه طی هفته گذشته به مرگ بالغ بر ۱۰۰۰ نفر طی هفته گذشته در غرب قاره اروپا منجر شده است.

پایگاه «ال‌پائیس» گزارش داده است که گرما در اسپانیا بین ۱۰ جولای تا ۱۵ جولای به مرگ ۳۶۰ نفر منجر شده است. این در حالی است که طبق آمارهای دولتی اسپانیا، در ماه گذشته میلادی بیش از ۸۰۰ نفر در این کشور بنا به دلایل مرتبط با گرما جان باخته‌اند.

پایگاه «تروث‌آوت» نوشته در فرودگاه «مادرید-باراخاس» که اصلی‌ترین فرودگاه شهر مادرید است پنجشنبه گذشته دمای بی‌سابقه ۱۰۸ درجه فارنهایت ثبت شد. در برخی از مناطق اسپانیا دما حتی به ۱۱۰ تا ۱۱۳ درجه فارنهایت رسیده است.

روز جمعه رسانه‌ها گزارش دادند یک مأمور بهداشت هنگام کار در مادرید به زمین افتاد و بعد از انتقال به بیمارستان اعلام شد به دلیل بالا رفتن دمای بدن و سکته ناشی از گرما جانش را از دست داده است. این فرد، یکی از ۱۲۳ نفری بود که روز جمعه بنا به دلایل مرتبط با گرما فوت کرد.

در کشور پرتغال، جایی که شهر «پینهائو» در آن روز جمعه دمای بی‌سابقه ۱۱۶ درجه فارنهایت را ثبت کرد وزارت بهداشت روز شنبه اعلام کرد ۶۵۹ نفر طی یک هفته گذشته به دلایل مرتبط با گرما جان باخته‌اند. 

در انگلیس، دولت برای روزهای دوشنبه و سه‌شنبه هشدار گرمای بی‌سابقه اعلام کرد. منابع خبری گزارش داده‌اند انگلیس قرار است گرم‌ترین روزهای خودش را تجربه کند. «اسکات دونکان»، کارشناس مسائل هواشناسی در توییتر نوشته است: «کمتر مناطقی روی کره زمین هستند که در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به اندازه انگلیس و فرانسه گرم خواهند شد.»/فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار