گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

رویترز:آمریکا آماده منع واردات نفت روسیه بدون مشارکت اروپا است

رویترز:آمریکا آماده منع واردات نفت روسیه بدون مشارکت اروپا است رویترز نوشت:کاخ سفید آماده است واردات نفت روسیه به آمریکا را بدون مشارکت متحدان اروپایی‌ش تحریم کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 07
کد خبر: ۱۲۵۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر دو منبع آگاه که به شرط عدم افشای نام با رویترز گفت‌وگو کرده‌اند مدعی شده‌اند دولت «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا آماده است واردات نفت روسیه به ایالات متحده را بدون مشارکت متحدانش در اروپا ممنوع اعلام کند. 

به نوشته خبرگزاری رویترز، جو بایدن که در تلاش است حمایت تروئیکای اروپایی را برای ممنوعیت واردات نفت روسیه جلب کند قرار است امروز دوشنبه یک کنفرانس ویدئویی با سران انگلیس، فرانسه و آلمان برگزار کند. از سوی دیگر، کاخ سفید در حال رایزنی با سران کنگره آمریکا برای سرعت بخشیدن به تصویب طرحی با همین موضوع است. 

یک مقام ارشد آمریکایی به رویترز گفته که هنوز هیچ تصمیمی در این خصوص اتخاذ نشده اما چنانچه تصمیمی در خصوص منع واردات نفت روسیه اتخاذ شود این احتمال وجود دارد که آمریکا به تنهایی این کار را انجام دهد.

قیمت نفت خام، در اثر به تأخیر افتادن بازگشت نفت خام ایران به بازارهای جهانی و گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال تحریم واردات نفت روسیه به بالاترین رقم از سال ۲۰۰۸ رسیده تا کنون است. اروپا برای تأمین نفت خام و گاز به روسیه وابسته است اما در هفته‌های گذشته حمایتش را از تحریم محصولات روسیه‌ای افزایش داده است.

وابستگی آمریکا به نفت خام و محصولات روسیه‌ای کمتر است اما اعلام تحریم علیه نفت روسیه می‌تواند به افزایش قیمت نفت کمک کند و مصرف‌کنندگان آمریکایی که هم‌اکنون شاهد افزایش بی‌سابقه قیمت سوخت در پمپ‌بنزین‌ها هستند را بیش از پیش تحت فشار قرار دهد.

نانسی پلوسی، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای روز یکشنبه خاطرنشان کرد که این مجلس در حال بررسی طرحی برای تحریم واردات نفت روسیه است. در دیگر شاخه نهاد قانونگذار آمریکا، مجلس سنا، قانونگذاران روز پنجشنبه طرحی برای ممنوعیت واردات نفت روسیه معرفی کرده‌اند.

بعد از عملیات روسیه در اوکراین، کاخ سفید صادرات فناوری به پالایشگاه‌های روسیه و خط لوله گاز نورداستریم‌۲ را هدف تحریم قرار داد. دولت آمریکا هنوز صادرات نفت و گاز روسیه را تحریم نکرده و در حال ارزیابی اثر چنین تحریم‌هایی بر قیمت محموله‌های انرژی در آمریکا است./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار