موافقت اوکراین با واگذاری ۲۰ درصد خاکش به روسیه نامه ایران به آژانس در پی تهدیدات اخیر آمریکا علیه کشورمان رئیس منطقه جدایی‌طلب «سومالی‌لند» راهی اراضی اشغالی می‌شود انفجار انتحاری در حلب سوریه؛ یک نیروی امنیتی جولانی کشته شد روایت آکسیوس از گفت‌وگوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران دیدار سفیر جدید آلمان با عراقچی جزئیات خروج نیرو‌های اماراتی از یمن پوتین: روسیه به اهداف خود دست خواهد یافت دیدار دبیر شورای راهبردی روابط خارجی با وزیر امور خارجه لوکاشنکو: زلنسکی پیش از آنکه دیر شود به توافق برسد نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی

تشکر زلنسکی از آمریکا برای ممنوعیت نفت روسیه

رئیس‌جمهور اوکراین از تصمیم اخیر آمریکا برای ممنوعیت نفت روسیه قدردانی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین با تکرار ادعاهای خود، از غرب خواست تا روسیه را به عنوان یک «دولت تروریستی» به رسمیت بشناسند و از آمریکا نیز برای ممنوعیت واردات نفت از روسیه قدردانی کرد.

طبق گزارش هیل، زلنسکی خطاب به پارلمان انگلیس گفت: «از شما می‌خواهم روسیه را به عنوان یک دولت تروریستی به رسمیت بشناسید، مجازات‌های بیشتری را علیه مسکو اعمال کنید و کمک‌های نظامی به اوکراین ارسال کنید. ما به دنبال کمک شما هستیم، کمک به کشور‌های متمدن.»

زلنسکی همچنین با درخواست کمک از غرب، با اشاره به درخواست‌های اعضای ناتو برای ایجاد منطقه پرواز ممنوع بر فراز اوکراین، افزود: «لطفاً فشار تحریم‌ها علیه روسیه را افزایش دهید، لطفاً این کشور را به عنوان یک کشور تروریستی بشناسید و لطفا مطمئن شوید که آسمان اوکراین امن است.»

این درحالیست که ساعاتی پیش «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، از ممنوعیت واردات نفت، گاز طبیعی و زغال‌سنگ از روسیه خبر داد و گفت: «می‌دانیم شاید شرکای ما نتوانند به ما در این ممنوعیت بپیوندند، اما در هدف خود برای تحت فشار گذاشتن پوتین متحد می‌مانیم.»

وزیر انرژی انگلیس نیز اعلام کرد که این کشور تا پایان سال ۲۰۲۲ واردات نفت و محصولات نفتی روسیه را متوقف خواهد کرد.

اما در مقابل، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که درباره واردات انرژی از روسیه پیرو آمریکا نخواهد بود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار