کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

بورل: اتحادیه اروپا درباره واردات انرژی از روسیه پیرو آمریکا نخواهد بود

در حالی که آمریکا به صورت رسمی تحریم نفت روسیه را اعلام کرد اما مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که درباره واردات انرژی از روسیه پیرو آمریکا نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۴۴۶

به گزارش راهبرد معاصر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اعلام کرد که واردات انرژی از روسیه از سوی کشورهای این اتحادیه ممنوع نخواهد شد.
«جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، اعلام کرد که درباره واردات انرژی از روسیه پیرو آمریکا نخواهد بود.

بورل در مصاحبه با سی‌ان‌بی‌سی، با اشاره به تصمیم اخیر آمریکا برای ممنوعیت واردات انرژی از روسیه گفت: «اتحادیه اروپا قرار نیست مانند آمریکا نفت و گاز روسیه را ممنوع کند، آمریکا به نفت روسیه نیاز ندارد، اما برای اتحادیه اروپا روسیه تامین‌کننده بزرگی است. اتحادیه اروپا تحریم‌ها را بر بخش مالی روسیه متمرکز می‌کند و در ادامه، وابستگی به انرژی روسیه را به شدت کاهش خواهد داد.»

ساعاتی پیش «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، از ممنوعیت واردات نفت، گاز طبیعی و زغال‌سنگ از روسیه خبر داد و گفت: «می‌دانیم شاید شرکای ما نتوانند به ما در این ممنوعیت بپیوندند، اما در هدف خود برای تحت فشار گذاشتن پوتین متحد می‌مانیم.»

درحال حاضر ۱۳ روز از آغاز حمله روسیه به اوکراین می‌گذرد و امروز وزیر انرژی انگلیس نیز اعلام کرد که این کشور تا پایان سال ۲۰۲۲ واردات نفت و محصولات نفتی روسیه را متوقف خواهد کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر