قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

امیدوارم همه اعضای دولت در مسیر رئیس‌جمهور حرکت کنند

رئیس مجلس خبرگان با اشاره به رویکرد محرومیت زدایی رئیس جمهور، تاکید کرد: امیدوارم دیگر اعضا و کارکنان دولت هم در مسیر رئیس جمهور حرکت کنند و حرمت روبه رشدی داشته باشیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۲ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 08
کد خبر: ۱۲۵۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر،  آیت الله احمد جنتی رئیس مجلس خبرگان رهبری صبح امروز(سه شنبه) در نهمین اجلاسیه رسمی پنجمین دوره این مجلس، اظهار داشت: امیدواریم در این اجلاس اخیر سال نتایج خوبی داشته باشیم و باید هرچه می‌توانیم در مورد مسائل زمان و برای افراد فقیر و مستمندان فکر کنیم.

 

وی با بیان اینکه همیشه به این فکر بودم و هستم که حرفهایمان غیر از حرف نتیج عملی هم داشته باشد، گفت: خدا ان شالله به ما ایمان و اخلاص و معرفت دهد و چیزی که مد نطر من است، عنایت به قشر محروم و عائله مند جامعه است چون خیلی به مشکل و سختی می گذرانند و تا جایی که می توانیم باید بصورت مستقیم و غیر مستقیم باید کمک کنیم کسانی پیدا نشوند که شب عید غذا مناسبی نداشته باشند.

 

آیت الله جنتی تاکید کرد: خدا بانیان کمیته امداد را بیامرزد ولی این کمک ها کم است و حکومت علوی که در انتطار بودیم باید آثاری داشته باشد و علی (ع) نمی توانست ببیند کسی شکمش گرسنه باشد.

 

رئیس مجلس خبرگان با اشاره به رویکرد محرومیت زدایی رئیس جمهور، تاکید کرد: امیدوارم دیگر اعضا و کارکنان دولت هم در مسیر رئیس جمهور حرکت کنند و حرمت روبه رشدی داشته باشیم، گفت: اگر بتوانیم شکم گرسنه را سیر کنیم معجزه کرده ایم و این حداقل وظیفه حکومت اسلامی هست و چیزهای دیگر چون پوشاک و وسایل زندگی هم نیازمند هستند.

 

آیت الله جنتی با تاکید بر اینکه باید اولویت هارا در نظر بگیریم و اولویت با ایتام، سادات و خانواده های عائله مند است، بیان داشت: امیدواریم از مناجات شعبانیه که از بهترین مناجات ها هست بهره خوبی ببریم.

 

رئیس مجلس خبرگان رهبری بیان داشت: امکانات ما محدود است و خدا بیش از تکلیف ما نمی خواهد و باید در حد امکاناتمان به محرومین رسیدگی کنیم./فارس

 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار