نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

حملات گسترده پهپادی یمن به عمق عربستان سعودی

حملات گسترده پهپادی یمن به عمق عربستان سعودی سخنگوی نیروهای مسلح یمن درباره جزئیات جدیدترین عملیات در عمق عربستان سعودی، تأکید کرد که در این حملات، شرکت نفتی آرامکو در ریاض هدف قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 11
کد خبر: ۱۲۵۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن خبر داد که عملیات نخست شکست محاصره، در واکنش به افزایش حملات ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی و جلوگیری از ورود فرآورده‌های نفتی به یمن انجام شده است.

شبکه خبری المسیره به نقل از سریع گزارش داد، عملیات نخست شکست محاصره، با نُه پهپاد صورت گرفته است از جمله سه پهپاد از نوع صماد-۳ که در جریان آن، شرکت نفتی آرامکو در ریاض هدف قرار گرفت.

وی تصریح کرد، حمله به سازه‌های آرامکو در مناطق جیزان و ابها و سایر مراکز حساس دیگر، با شش پهپاد از نوع صماد-۱، صورت گرفته است.

این فرمانده یمنی با تأکید بر پاسخ مشروع به محاصره ظالمانه سعودی، خاطر نشان کرد، نیروهای مسلح یمن برای انجام عملیات نظامی در پاسخ به ممانعت از ورود فرآورده‌های نفتی به این کشور، در نهایت آمادگی قرار دارد.

این در حالی است که دولت عربستان سعودی بامداد امروز جمعه از حمله پهپادی به پالایشگاه نفت ریاض خبر داده بود. یک منبع رسمی در وزارت انرژی عربستان سعودی گفت: «پالایشگاه نفت ریاض بامداد پنجشنبه مورد حمله پهپاد قرار گرفت که منجر به آتش‌سوزی کوچکی شد ولی تحت کنترل درآمد».

این مقام سعودی ضمن محکوم کردن این حمله، توضیح داد: «این حمله منجر به کشته یا زخمی نشد و عملیات پالایشگاه نیز تحت تأثیر قرار نگرفت».

وزارت انرژی سعودی نیز با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «اقدامات تروریستی علیه تاسیسات حیاتی امنیت و ثبات منابع انرژی جهانی را بی ثبات می‌کند». 

ارتش و کمیته‌های مردمی یمن طی هفته‌های اخیر در واکنش به ادامه جنگ و محاصره یمن، چندین عملیات پهپادی و موشکی علیه عربستان سعودی و ابوظبی انجام داده‌اند و اعلام کرده‌اند، این عملیات‌ها تا توقف جنگ یمن ادامه خواهد داشت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار