آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر  «نقشه جدید جهان» در سازمان ملل تصویب شد؛ آفریقا بزرگتر، آمریکا و اروپا کوچک‌تر شدند اتحادیه اروپا تحریم جدید علیه ایران تصویب کرد؟

مرندی: آمریکا مخالف رفع همه تحریم‌هاست

مرندی: آمریکا مخالف رفع همه تحریم‌هاست تحلیلگر ارشد سیاسی و متخصص مطالعات آمریکا درباره مذاکرات وین گفت که اروپاییها و آمریکاییها می‌خواهند این واقعیت را پنهان کنند که خواستار رفع تحریم و دادن تضمین نیستند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 11
کد خبر: ۱۲۵۷۵۲

به گزارش راهبرد معاصر محمد مرندی تحلیلگر ارشد سیاسی و متخصص مطالعات آمریکا درباره مذاکرات وین برای لغو تحریمها علیه جمهوری اسلامی ایران گفت که پاسخ آمریکا به مطالبات ایران، به تعویق افتاده است.

مرندی به شبکه خبری المیادین گفت: «طرف آمریکایی تا به این لحظه، مخالف رفع همه تحریمهاست و ایران این مسئله را نمی‌پذیرد».

وی با بیان اینکه ربودن نفتکش ایرانی [توسط آمریکا] یک مسئله غیر قابل قبول برای ایران است، خاطر نشان کرد: «مشکلاتی بین مسکو و واشنگتن وجود دارد، ولی مانع اصلی، مخالفت آمریکا با رفع همه تحریمهاست».

این تحلیلگر ارشد سیاسی با اشاره به اینکه، غربیها نیز نقش مثبتی در مذاکرات نداشتند، گفت که این کشورها، عمدا وقت‌کشی کردند تا ایران را فریب دهند.

وی با بیان اینکه طرف غربی پس از بحران اوکراین، برای حصول توافق، عجله دارد، تأکید کرد: «اروپاییها و آمریکاییها می‌خواهند این واقعیت را پنهان کنند که خواستار لغو تحریم و دادن تضمین نیستند».

در همین ارتباط، «استفانی القاق» نماینده انگلیس در مذاکرات هسته ای وین از ایجاد وقفه در گفت وگوهای وین ابراز تاسف کرد. وی در پیامی توییتری نوشت: «عمیقا از وقفه در گفت‌وگوهای وین ناامید شدم. توافقی جامع و عادلانه روی میز، آماده برای نتیجه گیری قرار دارد».

نماینده انگلیس در مذاکرات هسته‌ای اضافه کرد: «ایران و آمریکا سخت برای حل موضوعات نهایی کار کرده‌اند. تروئیکای اروپایی نیز هم اکنون آماده به سرانجام رساندن این توافق هستند عوامل خارجی باید طی روزهای آتی حل شوند در غیر این صورت احتمالا توافق از بین خواهد رفت».

در حالی که امروز (جمعه) ۲۰ اسفند ماه علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و «انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفت‌وگوها در چارچوب دور هشتم رایزنی‌ها به منظور رفع تحریم‌های آمریکا علیه ایران در حال مذاکره بودند، «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا که دیروز تلفنی با حسین امیرعبداللهیان نیز درباره این مذاکرات گفت‌وگو کرده بود از ضرورت وقفه در مذاکرات به دلیل آنچه عامل خارجی از آن نام برد خبر داد. 

به گزارش فارس، این وقفه اعلام شده به پیشنهاد هماهنگ کننده گفت‌وگوها صورت می‌گیرد و طرف‌ها بعد از این وقفه هم تصمیم دارند روند مذاکرات را ادامه دهند و در همین زمینه نیز رایزنی‌ها به صورت فعال از پایتخت‌ها ادامه خواهد یافت.

کلمات کلیدی: مذاکرات وین
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار