غریب‌آبادی: آمریکا به‌جای موعظه دیگران، پاسخگوی جنایات خود باشد خطیب‌زاده: توپ در زمین آمریکاست تکذیب ورود گروه‌های مسلح به کشور تاکید رییس سازمان انرژی اتمی بر اهتمام ویژه صنعت هسته‌ای در راستای ترویج قرآن آیت‌الله جوادی آملی: حفظ کشور با همراهی مردم محقق می‌شود سفیر انگلیس در تهران احضار شد سردار ابن‌الرضا: دشمن توان و ابتکار عمل ایرانی را در میدان خواهد دید نیکزاد: مجلس همزمان موضوع جنگ و اقتصاد را دنبال می‌کند همتی: تأمین مالی غیرتورمی تا پایان سال به 700 همت می‌رسد 51 صفحه مجازی منتشرکننده قیمت کاذب ارز شناسایی شد سردار نقدی: آمریکا 30 سال تهدید کرد؛ وقتی حمله کرد فهمیدیم هیچی نیست پزشکیان: ایران در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی خود قرار دارد/ تا ۲۵ سال آینده ۳۰ درصد جمعیت سالمند است! روایت قائم‌پناه از مسیر دولت برای جلوگیری از قطعی گاز در زمستان سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز

آمریکا دولت‌های متحد خود را در زمان اضطرار تنها می‌گذارد

آمریکا دولت‌های متحد خود را در زمان اضطرار تنها می‌گذارد عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: آمریکا در زمان اضطرار هیچ حمایتی از دولت‌هایی که به او تکیه کرده‌اند نخواهد داشت و پای خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ عقب می‌کشد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۹ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام حسن نوروزی نماینده مردم رباط کریم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرمایش‌های رهبر معظم انقلاب در مورد رژیم آمریکا گفت: رژیم آمریکا همواره در صدد است تا خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان یک امپراتور بر سرنوشت ملت‌ها مسلط کند و به ملل مظلوم ظلم روا دارد.

 

وی افزود: دولتمردان بعضی کشورها که در مسیر سیاست‌های آمریکا و غرب حرکت می‌کنند، بدانند که وعده‌های آمریکا برای حمایت از آنها دروغ است و آمریکا در شرایط اضطرار آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌ تنها خواهد گذاشت.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس اظهار داشت: سردمداران آمریکا اگر از دولت یا کشوری در ظاهر حمایت می‌کنند یا به موضوعی ورود کرده و اظهار نظر می‌کنند، فقط منافع خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ دنبال می‌کنند و در زمان اضطرار پای خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ عقب می‌کشند و هیچ حمایتی از دولت‌هایی که به آنها تکیه کرده‌اند نخواهند داشت.

 

نوروزی خاطرنشان کرد: آمریکا همواره تلاشش این است تا خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ به عنوان قدرت اول نظامی، اقتصادی و سیاسی دنیا بر همگان تحمیل کند و در این مسیر از هیچ اقدامی فروگذار نمی‌کند.

 

وی افزود: آمریکا برای فروش تسلیحات خود منافعش را‌‌‌‌‌‌‌‌ در ایجاد جنگ و درگیری در مناطق مختلف می‌بیند و برای فروش تسلیحات و کسب منافع اقتصادی و سیاسی و نظامی همواره به دنبال ایجاد اختلاف و ناامنی در نقاط مختلف جهان است.

 

عضو فراکسیون روحانیت مجلس در پایان گفت: سردمداران کشورهای مختلف نباید فریب اظهارات مقامات آمریکایی را‌‌‌‌‌‌‌‌ بخورند؛ چرا که آمریکا و اتحادیه اروپا هیچ‌گاه از کشوری حمایت نمی‌کنند مگر اینکه به دنبال منافع خود باشند./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار