عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

پیشنهاد روسیه برای ساخت پالایشگاه در لبنان

وزیر انرژی لبنان پس از دیدار با سفیر مسکو در بیروت گفت که یک شرکت روس به لبنان پیشنهاد داده است تا دراین کشور پالایشگاه احداث کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ولید فیاض» وزیر انرژی لبنان روز جمعه خبر داد که یک شرکت روس به این کشور برای احداث پالایشگاه پیشنهاد داده است.

خبرگزاری آناتولی به نقل از فیاض گزارش داد این پالایشگاه باعث حل مشکل برق و سوخت خواهد داشت. وی این اظهارات را در جمع خبرنگاران و پس از دیدار با «الکساندر روداکوف» سفیر مسکو در بیروت مطرح کرد.

این وزیر لبنانی به نام این شرکت روس اشاره نکرد، ولی گفت: «چنین پروژه‌هایی زمانبر است؛ به ویژه در زمینه برق و سوخت... پس از تکمیل اقدامات لازم برای اجرای این طرح و تعیین فایده و مستلزمات آن، به هیأت دولت عرضه خواهد شد».

وی با اشاره به اهمیت راهبردی و اقتصادی این پروژه، تأکید کرد که در دیدار با سفیر روسیه، پیشرفت کار در پروژه احداث مخزن‌های نگهداری فرآورده‌های نفتی در شمال لبنان را بررسی کرده است. این پروژه در دسامبر گذشته آغاز شد و شرکت «روس نفت» روسیه مسئول آن است.

این در حالی است که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان اخیرا گفت که از یک سال و نیم پیش، یک شرکت روس به لبنان پیشنهاد کرده است که پالایشگاهی با هزینه یک میلیارد و دویست مییلون دلار در این کشور احداث کند.

دبیر کل حزب الله در عین حال خبر داد که مسئولان لبنانی در پاسخ به این پیشنهاد، تأخیر می‌کنند؛ زیرا آمریکا به آنان اجازه نمی‌دهد که چنین قراردادی منعقد شود./فارس

کلمات کلیدی: روسیه لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار