دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

پیشنهاد روسیه برای ساخت پالایشگاه در لبنان

وزیر انرژی لبنان پس از دیدار با سفیر مسکو در بیروت گفت که یک شرکت روس به لبنان پیشنهاد داده است تا دراین کشور پالایشگاه احداث کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۲۱ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 12
کد خبر: ۱۲۵۷۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، «ولید فیاض» وزیر انرژی لبنان روز جمعه خبر داد که یک شرکت روس به این کشور برای احداث پالایشگاه پیشنهاد داده است.

خبرگزاری آناتولی به نقل از فیاض گزارش داد این پالایشگاه باعث حل مشکل برق و سوخت خواهد داشت. وی این اظهارات را در جمع خبرنگاران و پس از دیدار با «الکساندر روداکوف» سفیر مسکو در بیروت مطرح کرد.

این وزیر لبنانی به نام این شرکت روس اشاره نکرد، ولی گفت: «چنین پروژه‌هایی زمانبر است؛ به ویژه در زمینه برق و سوخت... پس از تکمیل اقدامات لازم برای اجرای این طرح و تعیین فایده و مستلزمات آن، به هیأت دولت عرضه خواهد شد».

وی با اشاره به اهمیت راهبردی و اقتصادی این پروژه، تأکید کرد که در دیدار با سفیر روسیه، پیشرفت کار در پروژه احداث مخزن‌های نگهداری فرآورده‌های نفتی در شمال لبنان را بررسی کرده است. این پروژه در دسامبر گذشته آغاز شد و شرکت «روس نفت» روسیه مسئول آن است.

این در حالی است که سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان اخیرا گفت که از یک سال و نیم پیش، یک شرکت روس به لبنان پیشنهاد کرده است که پالایشگاهی با هزینه یک میلیارد و دویست مییلون دلار در این کشور احداث کند.

دبیر کل حزب الله در عین حال خبر داد که مسئولان لبنانی در پاسخ به این پیشنهاد، تأخیر می‌کنند؛ زیرا آمریکا به آنان اجازه نمی‌دهد که چنین قراردادی منعقد شود./فارس

کلمات کلیدی: روسیه لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار