جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم

هشدار نماینده پوتین درباره وضعیت بحرانی آوارگان لبنانی در سوریه

هشدار نماینده پوتین درباره وضعیت بحرانی آوارگان لبنانی در سوریه نماینده ویژه رئیس‌جمهوری روسیه در امور سوریه با هشدار درباره وضعیت بحرانی آوارگان لبنانی، خواستار رفع تحریم‌های ضدغربی علیه دمشق شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۴ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ «الکساندر لاورنتیف» در یک نشست مطبوعاتی خواستار رفع تحریم‌های یکجانبه کشور‌های اروپایی علیه دمشق شد.

وی تصریح کرد: امیدواریم که اروپا سیاست تنبیه دسته جمعی را کنار بگذارد و تحریم‌ها علیه سوریه را متوقف کند، زیرا حل بحران پناهندگان، باوجود این تحریم‌ها بسیار دشوار است.

این دیپلمات روس به حضور هزاران پناهنده لبنانی در سوریه اشاره کرد و افزود: تحریم‌های ضدسوری فقط مردم این کشور را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد بلکه زندگی مردم لبنان، عراق و دیگر کشور‌های منطقه را نیز با چالش مواجه می‌کند.

لاورنتیف ابراز امیدواری کرد که با حضور نمایندگان نهاد‌های حقوق بشری در بیست و دومین نشست بین المللی فرمت آستانه برای حل بحران سوریه، برای بحران آوارگان ناشی از حمله رژیم صهیونیستی به لبنان نیز چاره اندیشی شود.

بیست و دومین نشست بین المللی فرمت آستانه برای حل بحران سوریه، قرار است امروز و فردا در قزاقستان برگزار شود. فرمت آستانه به ابتکار روسیه، ایران و ترکیه در سال ۲۰۱۷ برای حل بحران جنگ داخلی در سوریه ایجاد شد.

نمایندگان دولت سوریه و معارضان، همچنین ناظرانی از نهاد‌های بین المللی و کشور‌هایی مثل اردن، لبنان و عراق نیز در این نشست شرکت می‌کنند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار