لوکس‌نشین‌ها چقدر مالیات دادند؟+ جزئیات و مبلغ-راهبرد معاصر
چه خودرو‌هایی شرایط فروش خارج از سامانه را دارند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: مردم حتما حساب بانکی خود را برای دریافت یارانه چک کنند عرضه اولیه سهام زاگرس دارو پارسیان در فرابورس ایران + جزییات وزیر نیرو: ۶ هزار مگاوات برق تا تابستان آتی وارد شبکه می‌شود طرح فروش نقدی و اقساطی مدیران خودرو دی ۱۴۰۳ + جدول و شرایط شرایط پیش فروش سایپا برای متقاضیان سامانه یکپارچه اعلام شد + جدول ممنوعیت فروش خودرو‌های وارداتی خارج از سامانه زیان ۲.۲ میلیارد دلاری سرقت رمزارز در ۲۰۲۴  ۴۴ میلیون نفر سود سهام عدالت گرفتند  قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۹/۳۰ قیمت مصوب میوه شب یلدا اعلام شد/ قیمت هندوانه، انار، خرمال، موز و نارنگی یارانه آذر واریز شد / دهک‌های چهارم تا نهم حسابشان را چک کنند شرایط فروش فوق العاده خودرو چانگان CS۳۵ تیپ ۳ واریز سود به بیش از ۴۴ میلیون مشمول سهام عدالت خاتمه یافت وزیر کار: ناترازی‌ها بیشتر از آنکه به شرایط امروز مربوط باشد، ریشه در برخی تصمیمات گذشته دارد

لوکس‌نشین‌ها چقدر مالیات دادند؟+ جزئیات و مبلغ

مدیرکل دفتر طراحی و تحلیل فرآیند‌های مالیاتی اعلام کرد: حدود ۱۳ هزار واحد مسکونی لوکس شناسایی شده که تاکنون پرداخت مالیات در این زمینه کمتر از ۱۰۰ نفر به ارزشی تقریبا ۲۰۰ میلیون تومان بوده است و برای مالیات خودرو‌های لوکس نیز نزدیک به ۲۰۰۰ نفر معادل ۱۲ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۷ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۲۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ جهانگیر رحیمی درباره آخرین وضعیت پرداخت مالیات بر خانه و خودرو‌های لوکس اظهار کرد: مالیات خودرو و خانه‌های لوکس در حال وصول است و از آنجا که در قانون دیده شده، صاحبان آن‌ها تا قبل از پرداخت مالیات امکان نقل‌وانتقال خانه و خودرو‌های خود را ندارند. علاوه بر این، تا زمانی که مالیات‌هایی، چون مالیات خانه خالی، خودرو و خانه‌های لوکس پرداخت نشود و یا اشتباه اطلاعاتی در روند شناسایی آن‌ها صورت گرفته و آن‌ها را به عنوان خانه خالی یا لوکس شناسایی کرده، حل نشود، این موضوع به عنوان بدهی مالیاتی در وضعیت مالیاتی صاحبان این خانه‌ها و خودرو‌ها قرار می‌گیرد.


وی افزود: حدود ۱۳ هزار واحد مسکونی لوکس شناسایی شده که تاکنون پرداخت مالیات در این زمینه کمتر از ۱۰۰ نفر به ارزشی تقریبا ۲۰۰ میلیون تومان بوده است و برای مالیات خودرو‌های لوکس نیز نزدیک به ۲۰۰۰ نفر معادل ۱۲ میلیارد تومان مالیات پرداخت کردند.

 

این مقام مسئول تاکید کرد: این مالیات‌ها بیشتر در زمان نقل‌وانتقال وصول می‌شوند و اینگونه نیست که در هر صورت وصول نشوند، بلکه این مالیات‌ها در سامانه‌های مالیاتی ثبت شده‌اند و روند وصول آن‌ها به صورت جدی پیگیری خواهد شد و بدین منظور، جرائم و اقداماتی در این زمینه پیش‌بینی شده است.

 

رحیمی بیان کرد: از آنجا که در سال آینده نیز این پایه‌های مالیاتی دیده شده و سامانه‌های مالیاتی توسعه یافته است، پیش‌بینی ما این است که عمده مالیات‌هایی، چون مالیات خانه خالی، خانه و خودرو‌های لوکس در سال آینده پرداخت شود.

 

طبق این گزارش، براساس قانون بودجه امسال صاحبان خودرو‌هایی که ارزش روز آن‌ها بالاتر از یک میلیارد تومان باشد، مکلف به پرداخت «مالیات خودرو‌های لوکس» هستند و اگر یک خانوار یا یک شخص حقیقی و حقوقی بیش از یک خودرو داشته باشد (فقط خودرو‌هایی که به نام افراد تحت تکفل خانوار هستند) و مجموع ارزش روز آن‌ها بالاتر از یک میلیارد تومان باشد، این افراد نیز مشمول مالیات بر خودرو‌های لوکس خواهند بود.

 

بر این اساس کسانی که بالای ۱۸ سال سن داشته باشند باید مالیات خودروی خود را جداگانه بپردازند، اما مالیات کسانی که زیر سن قانونی و کمتر از ۱۸ سال داشته باشند به نام سرپرست خانوار منظور می‌شود.

 

نرخ مالیات سالانه خودرو‌های لوکس به شرح ذیل است:

۱- تا مبلغ ۱.۵ میلیارد تومان نسبت به مازاد یک میلیارد تومان معادل یک درصد

۲- تا مبلغ سه میلیارد تومان نسبت به مازاد ۱.۵ میلیارد تومان معادل دو درصد

۳- تا مبلغ ۴.۵ میلیارد نسبت به مازاد سه میلیارد تومان معادل سه درصد

۴- نسبت به مازاد ۴.۵ میلیارد معادل چهار درصد

 

از سوی دیگر، خانه‌هایی که ارزش آن‌ها با احتساب عرصه و اعیان بیش از ۱۰ میلیارد تومان باشد، خانه لوکس محسوب شده و مالک آن باید در بهمن امسال این مالیات را پرداخت می‌کردند که خانه‌های درحال ساخت و در سال تملک از پرداخت این مالیات معاف هستند.

- نرخ مالیات سالانه خانه‌های لوکس نیز به شرح ذیل است:

۱- نسبت به مازاد ۱۰ میلیارد تا ۱۵ میلیارد تومان؛ یک در هزار

۲- نسبت به مازاد ۱۵ میلیارد تا ۲۵ میلیارد تومان؛ دو در هزار

۳- نسبت به مازاد ۲۵ میلیارد تا ۴۰ میلیارد تومان؛ سه در هزار

۴- نسبت به مازاد ۴۰ میلیارد تا ۶۰ میلیارد تومان؛ چهار در هزار

۵-نسبت به مازاد ۶۰ میلیارد تومان به بالا پنج در هزار/ ایسنا

ارسال نظر