بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

رئیس جمهور: بر قیمت بلیت‌ها و اقامتگاه‌ها در نوروز نظارت دقیق شود

رئیس‌جمهور تأکید کرد: دستگاه‌های مربوط به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری در نوروز بر قیمت بلیت وسایل نقلیه هوایی، ریلی و جاده‌ای و نیز قیمت‌گذاری در اقامتگاه‌ها، نظارت دقیق داشته باشند تا در حق مردم اجحاف نشود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۰ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۰۸۵

به گزارش راهبرد معاصر آیت الله سید ابراهیم رئیسی عصر امروز (یکشنبه) در جلسه هیات دولت با اشاره به ایام پایان سال و آغاز مسافرت‌های نوروزی تاکید کرد: دستگاه‌های مربوط به‌ویژه وزارت راه و شهرسازی و میراث فرهنگی و گردشگری بر قیمت بلیت وسایل نقلیه هوایی، ریلی و جاده‌ای و نیز قیمت‌گذاری در اقامتگاه‌ها، نظارت دقیق داشته باشند تا در حق مردم اجحاف نشود.

وی با اشاره به پرتاب موفق ماهواره نور، اقدام دانشمندان کشورمان در دستیابی به فناوری پیشرفته حضور در فضا را بسیار ارزشمند و افتخارآفرین دانست و اظهارداشت: دستیابی به این فناوری از جمله جلوه‌های اقتدار ملی است که با همت نیروهای مسلح بویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و مجموعه وزارت ارتباطات بدست آمده است و باید با قوت بیشتر ادامه پیدا کند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت توجه ویژه به خانواده شهیدان و ایثارگران، گفت: فرهنگ شهید و شهادت، آثار ماندگاری در تعالی فرهنگی جامعه دارد و نباید از ترویج روحیه ایثار و گذشت غفلت شود ضمن آنکه همه مسئولان و مدیران، اخلاص و مجاهدت شهیدان والا مقام را سرلوحه اقدامات خود قرار دهند.

رئیسی در ادامه تاکید کرد: خدمتگزاری به خانواده شهیدان و ایثارگران از افتخارات دولت مردمی است و باید به نحوی عمل شود که خانواده شهدا و ایثارگران ، مشکل نداشته باشند.

وی همچنین تلاش برای حضور فعال در بازار کشورهای همسایه و منطقه را مورد تاکید قرار داد و گفت: در ماه‌های اخیر اقدامات خوبی در این زمینه آغاز شده و لازم است با توجه به شرایط موجود برنامه‌ریزی جامعی برای حضور فعال‌تر و گسترده‌تر رقم بخورد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار