تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد

انتقاد ولایتی به سکوت مدعیان حقوق بشر در مقابل گردن‌زنیِ سعودی‌ها

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی تاکید کرد: سکوت نهادهای به اصطلاح حقوق بشری، زمینه ساز جنایت روزافزون از جمله کشتار علنی در عربستان است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۱ - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 13
کد خبر: ۱۲۶۱۱۰

به گزارش راهبرد معاصر علی اکبر ولایتی دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی با صدور بیانیه ای، گردن زدن ۸۱ نفر از مردم، از جمله چند نوجوان شیعه در عربستان را محکوم کرد.

در ابتدای این بیانیه آمده است: این اقدام و کشتار علنی، چهره دولتمردان سعودی را بیش از پیش نمایان می کند و بی تردید چنین جنایت ننگینی در تاریخ ثبت خواهد شد و آمران و عاملان آن علیرغم ادعای دفاع از حقوق بشر، در برابر آزادی خواهان و حق طلبان جهان محکوم هستند و این اعمال ننگین شاهد دیگری بر تبلیغات غیر واقعی و دروغین آنان خواهد بود.

ولایتی در بخش دیگری از این بیانیه با انتقاد به سکوت مجامع بین المللی و نهادهای به اصطلاح حقوق بشری در قبال این اقدام و دیگر جنایات گسترده و ظلمی که بر ملت های مسلمان منطقه از جمله سوریه، فلسطین، لبنان، یمن، افغانستان، عراق و ... می شود، تاکید کرد: علیرغم همه این جنایات که با هدایت، حمایت و زمینه سازی استکبار و توطئه گران برای تضعیف کشورهای اسلامی در منطقه شکل می گیرد و به اذعان و اعتراف چندین باره و صریح برخی دولتمردان غربی از جمله آمریکا و همچنین کشورهای حامی و مرتجع منطقه که پدید آورندگان گروه های تروریستی و افراطی مانند داعش در منطقه بوده و هستند، سکوت نهادهای بین المللی و به اصطلاح حقوق بشری، بستر ساز تعدی، تعرض و جنایات روزافزون از جمله کشتار علنی در عربستان می باشد و باید به شدت محکوم گردد.

دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی در پایان این بیانیه ضمن محکوم کردن اقدام عربستان در گردن زدم مردم این کشور، اتحاد مسلمانان و جهان اسلام برای مقابله با این اقدامات ضد بشری را خواستار شد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار