پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان دولت در شورای نگهبان تأیید شد عباس گودرزی سخنگوی هیئت رئیسه مجلس در اجلاسیه دوم مجلس شد بهروزآذر: اصلاح مهریه باید متوقف شود پزشکیان: توافقات خوبی بین ایران و عمان انجام شد سرلشکر سلامی: دست‌های ما روی ماشه است؛ منتظریم تا اگر غلطی کردند، بی‌درنگ پاسخ دهیم/ برای هر سناریویی آماده‌ایم سپاه: تیم پنج نفره عاملان شهادت رئیس پلیس آگاهی سراوان و همسرش دستگیر شدند + عکس دبیران هیات رئیسه مجلس مشخص شدند دیدار فرمانده ارتش پاکستان با سرلشکر باقری‌ ترکیب نهایی دومین هیات رئیسه مجلس دوازدهم مشخص شد + اسامی نتیحه آرای ناظران هیئت رئیسه اجلاسیه دوم مجلس دوازدهم ابقای نیکزاد و حاجی بابایی در پست نایب رئیسی مجلس با ۱۱۱ رای قالیباف با ۲۱۹ رأی رئیس مجلس باقی ماند ترور قاضی دادگاه کیفری در شیراز توسط فردی ناشناس فرمانده کل ارتش خطاب به اسرائیل: برای وعده صادق کاملا آماده‌ایم پزشکیان: این‌گونه نیست که اگر با ما مذاکره نکنند و تحریم کنند، از گرسنگی خواهیم مرد، نه؛ صد‌ها راه وجود دارد

درخواست ایران از عراق برای تسریع لغو روادید سفر زمینی به عتبات عالیات

معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: مقامات عراقی لغو روادید سفر زمینی به عتبات عالیات را تسریع کنند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 18
کد خبر: ۱۲۶۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر میراحمدی از مقامات عراقی خواست در عمل به وعده نخست وزیر این کشور برای لغو روادید سفر زمینی به عتبات عالیات تسریع کنند.
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور گفت: همان گونه که روز گذشته رئیس جمهوری ایران در مرز شلمچه فرمودند، هیچ مشکل و مانعی از طرف ما برای لغو روادید وجود ندارد و انتظار ما این است که این کار حتما امروز انجام و این قولی که مقام‌های عراقی و مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر این کشور داده‌اند، حتما محقق شود.

به گفته سید مجید میراحمدی، «نخست وزیر عراق در دو نوبت در گفت‌وگو با سفر ایران قول دادند که در نیمه شعبان مرز‌ها به روی زایران عتبات عالیات گشوده شود.»

حسین قاسمی، مدیرکل امور مرزی وزارت کشور ۲۷ بهمن دراین خصوص گفت: با توجه به اینکه ما با کشور عراق در سفرهای هوایی درصدد لغو روادید هستیم، قرار شد این لغو روادید برای سفرهای زمینی هم باشد، قرار است دولت عراق بررسی کند و نتیجه را به ما بدهد.

این موضوع در حالی مطرح شد که ایرج مسجدی سفیر ایران در عراق گفته بود، «نخست‌وزیر عراق قول داده که روادید ورود زمینی برای زوار ایرانی از ماه شعبان (۱۳ اسفند) لغو شود.»

اواسط بهمن اعلام شد با پیگیری مسئولان، سفر زمینی به عتبات بزودی با شیوه جدید برقرار می‌شود؛ به طوری که اسامی زائران به صورت لیستی در اختیار سفارت عراق قرار می‌گیرد و پس از تائید، زائران می‌توانند بدون ویزا از مرز‌های زمینی به عراق سفر کنند.

معاون امنیتی وزیر کشور با اشاره به مشکلاتی که برای شیعیان مشتاق زیارت عتبات عالیات در عراق ایجاد شده است، گفت: این افراد بر اساس وعده نخست وزیر عراق برای لغو روادید سفر زمینی به عتبات عالیات، برنامه‌ریزی کرده‌اند تا در نیمه شعبان به زیارت بروند. نمی‌دانیم به چه دلیل این دستور هنوز به دست مرزبانی عراق نرسیده است. از این رو، درخواست داریم که مقام‌های عراقی بر مبنای قولی که داده‌اند هر چه سریع‌تر این دستور را به مرزبانی خود ابلاغ کنند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر