ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند

آیت‌الله رئیسی: سکوت کشورهای مدعی حقوق بشر در مقابل اعدام بی‌گناهان محکوم است

رئیس‌جمهور در واکنش به اعدام‌ مسلمانان در عربستان تاکید کرد: اعمال استاندارد‌های دوگانه کشورهای غربی و استفاده ابزاری از مفهوم حقوق انسان و هم‌چنین سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر برابر این‌گونه اقدامات، محکوم است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۸ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 14
کد خبر: ۱۲۶۲۱۹

به گزارش راهبرد معاصر آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور امروز دوشنبه در جلسه شورای‌عالی جوانان با تبریک سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) و روز جوان گفت: نامگذاری این مناسبت به عنوان روز جوان انتخاب و اقدام بسیار شایسته‌ای بوده است چرا که حضرت علی‌اکبر (ع) بهترین الگو برای جوانان در زمینه بصیرت، ایمان، روحیه ایستادگی، ولایتمداری و دفاع از حریم دین و ارزش‌های الهی است.

رئیس جمهور با تشکر از دست‌اندرکاران برگزاری این جلسه افزود: وزارت ورزش و جوانان در حوزه جوانان نیز ماموریت‌های بسیار مهمی دارد که متاسفانه مسائل مربوط به ورزش تا حدود زیادی بر این بخش سایه انداخته است.

رئیسی با اشاره به اینکه مسائل مربوط به جوانان طیف وسیعی از حوزه‌ها از اشتغال، مسکن، ازدواج تا دانش‌افزایی، مهارت‌آموزی و ورزش برای سلامت جسمی را شامل می‌شود، اظهار داشت: شناسایی و بالفعل کردن استعدادهای جوانان در مسیر توانمندسازی آنان، سامان دادن ارتباط جوانان با سطوح مختلف حکمرانی و حمایت و هدایت جوانان در مسیر نقش‌آفرینی سازنده اجتماعی نیز از جمله دیگر مسائل مربوط به این بخش از جمعیت کشور است که باید به شکل مناسبی سامان داده شود.

رئیس جمهور تصریح کرد: باید یک ساختار چابک و کارآمد، با لحاظ ماموریت‌های تعریف شده برای تامین نیازها و تحقق مطالبات جوانان ایجاد شود تا به شکلی واقعی و نه شعاری و نمایشی پیگیر مسائل جوانان باشد؛ ساختاری که بتواند ماموریت‌های مختلف تعریف شده در ساحت‌های متنوع را پیگیری کند.

آیت‌الله رئیسی خاطرنشان کرد: ترجیح دولت بر این است که این ساز و کار، بدون ایجاد یک ساختار جدید که نیاز به فرآیند قانون‌گذاری دارد، با تدوین آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌های لازم در دولت در کوتاه‌ترین زمان به سرانجام برسد. فعال کردن سازمان ملی جوانان یکی از بهترین گزینه‌ها برای تحقق این هدف است.

رئیس جمهور همچنین از پیشنهاد تشکیل شورای مشورتی جوانان در سطوح مختلف نهادها و دستگاه‌ها استقبال کرد و گفت: ایجاد یک باشگاه حکمرانی مدیران جوان مومن انقلابی می‌تواند محملی برای همفکری و هم‌افزایی جوانان باانگیزه و خلاق در راستای کمک فکری به مدیران باشد. تشکیل این شورا و باشگاه می‌تواند بهترین راهکار برای سامان دادن ارتباط جوانان و به ویژه جوانان مومن انقلابی با سطوح مختلف حاکمیت باشد.

رئیسی با بیان اینکه هیچ‌گاه از طرف مشورت قرار دادن جوانان زیان نکرده‌ایم، بلکه شهامت و شجاعت آنان ایده‌های خلاقانه و کارگشایی نیز در اختیار ما قرار داده است، تصریح کرد: امام راحل و مقام معظم رهبری بهترین الگوها در زمینه بهره‌گیری از ظرفیت‌های جوانان کشور هستند و همه مسئولان باید از ایشان در این زمینه پیروی کنند.

رئیس جمهور همچنین درخصوص اعدام‌ بی‌گناهان خاطر نشان کرد: اعمال استاندارد‌های دوگانه کشورهای غربی و استفاده ابزاری از مفهوم حقوق انسان، و همچنین سکوت و بی‌عملی کشورهای مدعی حقوق بشر به این‌گونه اقدامات، محکوم است و نشانه‌ای از دورویی این کشورها در بهره‌برداری سیاسی از مفهوم حقوق بشر برای مطامع سیاسی خود و علیه دولت‌های مستقل است.

آیت‌الله رئیسی افزود: سازمان‌های بین‌المللی و رسانه‌های آزاد و نهادهای ذیربط باید سکوت خود را بشکنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار