دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

سردار اشتری: مانع فروش خودروی بی کیفیت می‌شویم

فرمانده کل انتظامی گفت: اگر خودروسازان خودرو‌هایی تولید کنند که استاندارد‌های لازم را نداشته باشد حتماً مانع فروش آن می‌شویم و جان هموطنان را به خطر نمی‌اندازیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار حسین اشتری فرمانده کل انتظامی صبح سه شنبه در طرح نوروزی پلیس گفت: طی سال‌های گذشته تلاش شده و اقدام جهادی در راستای کاهش تلفات و سوانح صورت گرفته اما هنوز هم جای کار دارد و در برنامه پنج ساله هفتم توسعه حداقل ۵۰ درصد سوانح کاهش یابد.

وی افزود: شورای ایمنی و حمل و نقل ترافیک بعد از ۸ سال با حضور رئیس جمهور تشکیل و مصوبات خوبی داشت و البته رئیس جمهور هم بر کاهش سوانح تاکید داشتند.

اشتری گفت: اگر با یک برنامه‌ریزی مدون و خوب پیش برویم می‌توانیم به هدفمان یعنی کاهش سوانح برسیم.

فرمانده ناجا بیان کرد: مردم ایران فرهنگ غنی دارند و در تمام صحنه‌ها با مسئولان خود همراه بودند. در طول سال هم همکاران ما در کنار مردم در شهرها و جاده‌ها هستند.

وی ادامه داد: توجه به توصیه‌های پلیس برای مردم اثر مثبت دارد و افرادی که قوانین را رعایت کنند باعث آرامش و سلامت خود و خانواده هستند و اگر رعایت نکنند هم باعث زحمت برای خانواده و هم برای سایر افراد دارند.

اشتری تصریح کرد: یکی از مصوباتی که در روز گذشته تصویب شد، این بود که نقاط حادثه خیز رفع خطر شود که هم رئیس جمهور و هم وزرای مربوطه قول مساعد دادند.

فرمانده کل انتظامی بیان کرد: امیدواریم خودروهای ایمن دست مردم باشد و مشکلات جاده‌ها برطرف شود؛ پلیس تا به امروز از ورود خودروهایی که امنیت برای سرنشین نداشتند، جلوگیری کرده است.

وی تذکر داد: اگر خودروسازان خودروهایی تولید کنند که استانداردهای لازم را نداشته باشد حتماً مانع فروش آن می‌شویم و جان هم وطنان را به خطر نمی‌اندازیم.

اشتری گفت: بیش از ۹۹ درصد رانندگان قوانین را رعایت می‌کنند و تنها یک درصد هستند که نه قوانین و نه حقوق مردم را رعایت نمی‌کنند و با حرکات غیرمعقول باعث نگرانی خانواده‌ها می‌شوند.

فرمانده ناجا بیان کرد: پیش بینی می‌کنیم حدود ۳۰ درصد حجم سفرهای نوروزی افزایش پیدا می‌کند و ما هم در مجموعه انتظامی با آمادگی کامل به استقبال نوروز می‌رویم.

وی گفت: بیش از ۷۵ هزار نفر خودشان را برای خدمات رسانی در مسیرها آماده کردند./مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار