غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد کمیسیون اروپا واشنگتن را به اقدامات تلافی جویانه تهدید کرد عراقچی: جنگ 12 روزه تجربه‌ای ماندگار در تاریخ ایران بود بقائی: ایران بر ضرورت احترام متقابل میان ملت‌ها و پیروان ادیان مختلف تأکید دارد 2 شهید در حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان حماس: اسرائیل مانع ورود به مرحله دوم آتش‌بس می‌شود زلنسکی: حمایت آمریکا برای عضویت در اتحادیه اروپا را دریافت کردیم حزب‌الله خطاب به مقامات لبنانی: مذاکره با دشمنی که به کشتار ادامه می‌دهد، چه ارزشی دارد؟ جهاد اسلامی: سلاح مقاومت به هیچ طرفی تحویل داده نمی‌شود کاتس: اسرائیل از سوریه خارج نخواهد شد فراکسیون پارلمانی حزب‌الله: دولت لبنان باید اسرائیل را مجبور به اجرای تعهداتش کند تکرار اظهارات خصمانه وزیر خارجه لبنان علیه ایران و حزب‌الله قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا

کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در عراق با شش بمب هدف قرار گرفت

رسانه‌های عراقی گزارش دادند که یک کاروان حامل تجهیزات لجستیک نظامیان آمریکایی در جنوب این کشور هدف حمله قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 15
کد خبر: ۱۲۶۳۰۵

به گزارش راهبرد معاصر، رسانه‌های عراقی، صبح امروز (سه‌شنبه)، از حمله به کاروان لجستیک وابسته به ارتش آمریکا در جنوب عراق خبر دادند.

کانال تلگرامی «صابرین نیوز» در این خصوص گزارش داد یک کاروان لجستیکی ارتش آمریکا در یک عملیات ویژه در نزدیکی گذرگاه «جریشان» در استان بصره (جنوب عراق) هدف حمله قرار گرفته است.

صابرین نیوز در ادامه اضافه کرد: «این کاروان با شش بمب کنار جاده‌ای هدف قرار گرفته که منجر به انهدام کامل کاروان و توقف آن در جاده گذرگاه [مرزی]شده است».

این حمله در حالی انجام شده است که منابع عراقی، روز یکشنبه هفته جاری، نیز خبر داده بودند که دو کاروان لجستیک ارتش آمریکا در استان الدیوانیه با فاصله زمانی اندکی از یکدیگر هدف قرار گرفته‌اند.

پس از مصوبه پارلمان عراق درباره اخراج نظامیان بیگانه از خاک این کشور و تعلل بغداد در این امر، کاروان‌های لجستیکی ائتلاف آمریکایی به طور هفتگی و گاهی در طول یک روز چند بار هدف انفجار بمب کنار جاده‌ای قرار می‌گیرند.

گروه‌های عراقی تاکید دارند که دولت عراق با عمل به مصوبه پارلمان این کشور، باید نیرو‌های بیگانه را از عراق اخراج کند.

پارلمان عراق در دی ماه سال ۹۸ در پی اقدام تروریستی آمریکا در ترور سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران و «ابومهدی المهندس» نائب رئیس شهید سازمان الحشد الشعبی عراق، طرح اخراج نیرو‌های بیگانه از خاک این کشور را تصویب کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر