اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست نامه نماینده ایران به شورای امنیت درباره تهدیدات ترامپ عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به ابربدهکار بانکی

احمد صفری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی گفت: هنوز جلوی واگذاری این پالایشگاه گرفته نشده و پالایشگاه در اختیار شخص خریدار است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۳۷

به گزارش راهبرد معاصر، نماینده مردم کرمانشاه در مجلس گفت: برنده مزایده پالایشگاه کرمانشاه علاوه بر اینکه از اهلیت لازم برای خرید پالایشگاه برخوردار نبوده، حدود هزار میلیارد تومان به بانک تجارت و رفاه بدهکار است.

 

احمد صفری نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به آخرین وضعیت واگذاری پالایشگاه کرمانشاه به بخش خصوصی گفت: هنوز جلوی واگذاری این پالایشگاه گرفته نشده و پالایشگاه در اختیار شخص خریدار است.

 

وی افزود: بر اساس ماده ۲۳۴ آئین‌نامه داخلی مجلس پرونده تخلفات واگذاری پالایشگاه کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفته و در صحن مجلس گزارش آن در صحن علنی مجلس رای آورد و پرونده برای رسیدگی به قوه قضائیه ارسال شده است.


نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: با توجه به اینکه به تازگی پرونده پالایشگاه کرمانشاه به قوه قضائیه ارسال شده، هنوز اقدام خاصی در خصوص آن صورت نگرفته و منتظر رسیدگی به این موضوع در دستگاه قضا هستیم.

 

صفری خاطرنشان کرد: فردی که پالایشگاه کرمانشاه در روند خصوصی سازی به وی واگذار شده طبق قانون اهلیت لازم برای خرید پالایشگاه را نداشته اما رئیس سازمان خصوصی سازی عنوان کرده که ما باید تشخیص دهیم اهلیت لازم برای خرید این پالایشگاه یا هر شرکت دولتی دیگر را دارد یا خیر.

 

وی افزود: طبق قانون فردی که قرار است پالایشگاه به وی واگذار شود باید حداقل ۵ سال سابقه مدیریت یک پالایشگاه را داشته باشد و یا اینکه در مجموعه وزارت نفت مشغول به کار باشد و سابقه مدیریت در وزارت نفت را داشته باشد اما کسی که پالایشگاه کرمانشاه به وی واگذار شده یک روز هم حتی کارمند وزارت نفت نبوده و هیچ شرکتی را مدیریت نکرده است.

 

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی در پایان گفت: یکی از شرایط برای واگذاری، این است که شخص خریدار به لحاظ مالی خوشنام باشد این در حالی است که طبق پرینتی که از حساب فرد خریدار پالایشگاه کرمانشاه گرفته شده وی حدود هزار میلیارد تومان به بانک تجارت کیش و بانک رفاه کرمانشاه بدهکار بوده و اقساط معوق نیز داشته است اما عوامل دست به دست هم دادند و به این فرد کمک کردند تا وی در مزایده پالایشگاه برنده شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر