اطلاعیه مهم صندوق بازنشستگی کشوری برای بازنشستگان عوامل موثر بر نوسان قیمت طلا خبرهای مهم از بازار مسکن برای متقاضیان مسکن از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز اطلاعیه مهم سازمان حمایت درباره قیمت‌گذاری خودرو‌های وارداتی پیش‌بینی بورس یکشنبه ۱۴ اردیبهشت: فشار مذاکرات برجام بر شانه‌های بازار سهام پیش‌بینی قیمت سکه و طلا فردا یک‌شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ احتمال افزایش قیمت نان؛ مردم یارانه جدید می‌گیرند؟ افزایش شدید قیمت دلار در بازار آزاد امروز/ طغیان در بازار ارز فردا هم ادامه خواهد داشت؟ نابودی ۲۰۰هزار تن برنج در بندر شهید رجایی واقعیت دارد؟ جزییات طرح کالابرگ الکترونیک استارت اعطای وام ۴۰۰ میلیونی قرض‌الحسنه برای دهک‌های کم‌درآمد مدیرعامل تامین و تصفیه آب تهران: پنجمین سال بحران آب را داریم / تابستان سختی در پیش است جزئیات جدید از شبکه پولشویی ۵۰ هزار میلیاردی بازار موبایل 

روسیه صادرات گندم را ممنوع کرد

روسیه در روز دوشنبه به صورت موقت صادرات گندم خود به کشور‌های شوروی سابق و بیشتر صادرات شکر خود را متوقف کرد، اما مجوز‌های ویژه صادراتی به تاجران در سهمیه کنونی شان داده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 16
کد خبر: ۱۲۶۵۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛به نقل از رویترز، روسیه بزرگ‌ترین صادرکننده گندم در جهان است و مصر و ترکیه، اصلی‌ترین خریداران این کشور هستند. این کشور عمدتا با اتحادیه اروپا و اوکراین در این زمینه در رقابت است.


میخائیل میشوستین، نخست وزیر روسیه روز دوشنبه فرمانی صادر کرد که به موجب آن صادرات شکر سفید و خام را تا ۳۱ ماه آگوست و صادرات گندم، گیاه چاودار (نوعی غله)، جو و ذرت به کشور‌های همسایه عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا تا ۳۰ ژوئن ممنوع است.

 

با این حال، ویکتوریا آبرامچنکو، معاون نخست وزیر روسیه گفت: صادرات غلات با سهمیه بر اساس مجوز‌های شخصی اجازه ادامه دارد.

 

مسکو هفته گذشته نسبت به سرعت بالای صادرات غلات به کشور‌های شوروی سابق در مناطق آزاد گمرکی تحت اتحادیه اقتصادی اوراسیا ابراز نگرانی کرده بود.

 

در بیانیه دولت روسیه آمده است، این اقدامات برای «محافظت از بازار مواد غذایی داخلی در مواجه با محدودیت‌های خارجی» صورت گرفته است.

 

خبرگزاری اینترفکس گزارش داد، قیمت گندم با انتشار این خبر در بازار‌های اروپایی افزایش یافت.

 

صادرات گندم روسیه از ابتدای فصل بازاریابی که از جولای آغاز و تا ژوئن ادامه دارد، ۴۵ درصد کاهش یافته است./ فارس

ارسال نظر