وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد
ادعای نشریه آلمانی:

لغو سفر لاوروف به چین در میانه پرواز

لغو سفر لاوروف به چین در میانه پرواز یک نشریه آلمانی مدعی شد هواپیمای حامل وزیر امور خارجه روسیه در نیمه راه سفر به چین، به مسکو بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه «بیلد» آلمان پنجشنبه شب مدعی شد «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه سفر به چین را لغو کرده است.

وبگاه شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» نیز بدون تأیید صحت این خبر، به نقل از بیلد نوشت، هواپیمای حامل لاوروف در میانه راه سفر به چین، دور زده و به مسکو بازگشته است.

نشریه بیلد در وب‌سایت خود با استناد به این خبر تأیید نشده نوشته: «مشخص نیست علت بازگشت لاوروف، عدم پذیرش او از طرف دولت چین بوده یا تحولات در مسکو موجب شده او ناچار به بازگشت شود».

ادعای این رسانه آلمانی در حالی مطرح شده که غربی‌ها هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در اوکراین، جوسازی علیه روسیه را تشدید کرده‌اند.

این رسانه‌ها با طرح اخبار کذبی همچون اختلاف پکن و مسکو بر سر «عملیات ویژه روسیه» در اوکراین، در تلاش برای تفرقه افکنی میان این دو متحد جهانی هستند.

غربی‌ها علاوه بر چین، علیه هندی‌ها نیز بابت تداوم تبادلات نفتی با روسیه هجمه‌های سنگینی را شروع کرده‌اند.

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (پنجشنبه) گفت، کلید بحران اوکراین در دست ناتو و آمریکا است.

این دیپلمات چینی در نشستی خبری گفت: «امیدواریم آمریکا و ناتو به‌عنوان مقصران بحران، بتوانند به تفکر درباره نقشی که در بحران اوکراین دارند بپردازند».

لیجیان افزود: «کلید حل و فصل بحران در اوکراین در دستان ناتو و به‌خصوص آمریکایی‌ها قرار دارد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار