قطع ارتباط با هواپیمای حامل رئیس ستاد ارتش لیبی پس از پرواز از آنکارا رسانه‌های عبری از ربوده شدن یک ژنرال بلندپایه لبنانی توسط موساد خبر داد شرط روسیه برای همکاری بین المللی درباره نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا حماس: مخالف قیمومیت و ترک سلاح هستیم واکنش آمریکا به ادعای کاتس درباره غزه ایروانی خطاب به نماینده آمریکا: نه تسلیم می‌شویم و نه باج می‌دهیم روسیه در نشست شورای امنیت: تمامی مفاد قطعنامه ۲۲۳۱ از ۱۸ اکتبر از درجه اعتبار ساقط هستند حماس: آماده ورود به مرحله دوم توافق غزه هستیم انفجار شدید در البوکمال درگیری میان نیرو‌های جولانی و قسد در مرکز سوریه شدت گرفت اولیانوف: در مذاکرات ایران فقط باید به مسئله هسته‌ای پرداخت نتانیاهو: درباره برنامه هسته‌ای ایران با ترامپ گفت‌و‌گو خواهم کرد یاوه‌گویی جدید سفیر آمریکا در اسرائیل علیه ایران مادورو: آماده دفاع در برابر آمریکا هستیم شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد
ادعای نشریه آلمانی:

لغو سفر لاوروف به چین در میانه پرواز

یک نشریه آلمانی مدعی شد هواپیمای حامل وزیر امور خارجه روسیه در نیمه راه سفر به چین، به مسکو بازگشته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۶ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 March 17
کد خبر: ۱۲۶۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، نشریه «بیلد» آلمان پنجشنبه شب مدعی شد «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه سفر به چین را لغو کرده است.

وبگاه شبکه آمریکایی «فاکس نیوز» نیز بدون تأیید صحت این خبر، به نقل از بیلد نوشت، هواپیمای حامل لاوروف در میانه راه سفر به چین، دور زده و به مسکو بازگشته است.

نشریه بیلد در وب‌سایت خود با استناد به این خبر تأیید نشده نوشته: «مشخص نیست علت بازگشت لاوروف، عدم پذیرش او از طرف دولت چین بوده یا تحولات در مسکو موجب شده او ناچار به بازگشت شود».

ادعای این رسانه آلمانی در حالی مطرح شده که غربی‌ها هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در اوکراین، جوسازی علیه روسیه را تشدید کرده‌اند.

این رسانه‌ها با طرح اخبار کذبی همچون اختلاف پکن و مسکو بر سر «عملیات ویژه روسیه» در اوکراین، در تلاش برای تفرقه افکنی میان این دو متحد جهانی هستند.

غربی‌ها علاوه بر چین، علیه هندی‌ها نیز بابت تداوم تبادلات نفتی با روسیه هجمه‌های سنگینی را شروع کرده‌اند.

«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین امروز (پنجشنبه) گفت، کلید بحران اوکراین در دست ناتو و آمریکا است.

این دیپلمات چینی در نشستی خبری گفت: «امیدواریم آمریکا و ناتو به‌عنوان مقصران بحران، بتوانند به تفکر درباره نقشی که در بحران اوکراین دارند بپردازند».

لیجیان افزود: «کلید حل و فصل بحران در اوکراین در دستان ناتو و به‌خصوص آمریکایی‌ها قرار دارد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار