بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه
لاریجانی:

ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می‌دانیم

لاریجانی با تاکید بر اینکه در روز قدس مردم منطقه از مظلومیت مردم فلسطین دفاع و طرح ترامپ با عنوان معامله قرن را تقبیح کردند، عنوان کرد: ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می‌دانیم.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 02
کد خبر: ۱۲۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر ، ظهر امروز (یکشنبه ۱۲ خرداد) علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با عدنان محمود سفیر سوریه در ایران گفت: خوشحالیم کشور و حکومت سوریه در میان شیطنت‌های صورت گرفته در سال‌های گذشته با درایت عمل کرد و با مقاومت خود پیروز شد.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: مایه تاسف است در سال‌های گذشته برخی از کشور‌های عربی منطقه علیه سوریه گرد هم جمع شده‌اند و ضد این کشور عمل می‌کنند و البته با مقاومت سوریه این کشور‌ها شکست خوردند.

وی با اشاره به اینکه اجلاس‌های اخیر و اجلاس مکه نشان داد که برخی از کشور‌های عربی تجربه شکست‌های گذشته خود را تکرار می‌کنند، ادامه داد: این کشور‌های با تصور دستیابی به موفقیت اقدام به برگزاری جلسه و صدور بیانیه می‌کنند، البته در اینجا باید از دولت سوریه و رئیس جمهور عراق تشکر کنم که نشان دادند که این اظهارات را قبول ندارند؛ رفتار‌های سعودی‌ها و اماراتی‌ها در درازمدت به زیان آن‌ها است.

 

لاریجانی با تاکید بر اینکه در روز قدس مردم منطقه از مظلومیت مردم فلسطین دفاع و طرح ترامپ با عنوان معامله قرن را تقبیح کردند، عنوان کرد: ما دولت سوریه را دولت دوست و برادر خود می‌دانیم.

در ادامه این نشست عدنان محمود سفیر سوریه در ایران، گفت: در همه زمینه‌ها و جبهه‌ها جنگ ادامه دارد، اما در زمینه منطقه‌ای جنگ آشکارتر است، رژیم صهیونیستی از زمان آغاز جنگ در سوریه با گروه‌های تروریستی همکاری کرده و سعی در آسیب رسانی دارد.

وی با اشاره به اینکه کشور سوریه درخصوص اجلاس مکه بیانیه‌ای را صادر و مواضع آن را رد کرده است، تاکید کرد: حضور ایران در سوریه مشمول قوانین و به درخواست خود کشور سوریه و در راستای مبارزه با تروریست است.

 

عدنان محمود با تاکید بر اینکه اجلاس مکه دستاوردی نداشته است، عنوان کرد: کشور‌هایی که اینگونه اجلاس‌ها را برگزار می‌کنند بهای جنگ در منطقه را می‌دانند، جنگ امروز جنگ تجهیزات نیست، بلکه جنگ تفکرات علیه جبهه مقاومت است.

سفیر سوریه در ایران با اشاره به اینکه حاشیه مانور ترامپ سیر نزولی دارد و به دنبال کسب سود است، تصریح کرد: نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد در صورت وقوع جنگ این اتفاق به زیان ترامپ و انتخابات آن‌ها رقم می‌خورد، جمهوری اسلامی ایران اساس استراتژیک منطقه است و آن را مدیریت می‌کند. امروز بسیار مهم است که دستاورد‌های جبهه مقاومت در سوریه را تثبیت و طرح‌های ترامپ و آمریکا را شکست دهیم.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار