حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ساقط شدن یک پهپاد جاسوسی در عدن

یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، روز یکشنبه با پهپاد «قاصف K 2» مراسم و رژه نظامی متجاوزان و مزدوران در اردوگاه «راس عباس» در استان عدن را هدف قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۷ - ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 03
کد خبر: ۱۲۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گزارش‌ها از تحولات میدانی یمن حاکی‌ست ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مراکز و مقرهای متجاوزان و مزدوران را در محورهای مختلف هدف حملات پهپادی و موشکی قرار دادند.

 

یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن، روز یکشنبه با پهپاد «قاصف K 2» مراسم و رژه نظامی متجاوزان و مزدوران در اردوگاه «راس عباس» در استان عدن را هدف قرار داد.

 

یک منبع در نیروی هوایی یمن با اعلام موفقیت‌آمیز بودن این حمله، خاطرنشان کرد که این عملیات بعد رصد اطلاعاتی دقیق انجام شد.

 

یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در 10 ژانویه نیز مراکز تجمع مزدوران و متجاوزان را در پایگاه «العند» در استان لحج واقع در جنوب یمن، هدف حمله قرار داد، که طبق اعلام یک منبع یمنی، این حمله هوایی بعد از عملیات رصد مراکز و تحرکات نیروهای دشمن و مزدور در داخل پایگاه، انجام شد.

 

حمله پهپادی به پایگاه العند تلفات جانی زیادی در میان مزدوران برجای گذاشت و ده‌ها تن از آنها، از جمله شماری افسر، کشته و زخمی شدند.

 

گزارش‌ها از دیگر تحولات میدانی در یمن حاکی‌ست یگان‌ پدافندی ارتش یمن، عصر یکشنبه همچنین موفق شده یک فروند پهپاد جاسوسی را که بر فراز شهر «الحدیده» در حال پرواز بود، منهدم کند.

 

یک منبع نظامی در این‌باره تصریح کرد، این پهپاد متعلق به ائتلاف متجاوز تحت رهبری سعودی بوده و به دلیل نقض آتش‌بس و عبور از حریم هوایی مشخص‌شده بر اساس توافق، هدف قرار گرفت.

 

نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن همچنین امروز- دوشنبه- در جدیدترین عملیات خود، مراکز مزدوران ارتش سعودی در عسیر و نجران را هدف حملات موشکی قرار دادند.

 

طبق این گزارش، نیروهای یمنی با شلیک 3 فروند موشک «زلزال 1» مواضع متجاوزان را در منطقه مرزی «مجازه» واقع در عسیر هدف قرار دادند.

 

منبع: تسنیم

کلمات کلیدی: یمن عدن پهپاد
ارسال نظر
آخرین اخبار