وزیر خارجه ارمنستان به تهران سفر می‌کند دومین نفتکش در تنگه هرمز منفجر شد توئیت ولایتی با کنایه به امارات و میزبانی از ترامپ: همسایه می‌ماند و مهمان می‌رود! عقب‌نشینی ناو آیزنهاور به ویرجینیا پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب

اوکراین: روسیه آزمایشگاه چرنوبیل را نابود کرد

اوکراین: روسیه آزمایشگاه چرنوبیل را نابود کرد رهبران جهان روسیه را متهم کرده اند که امنیت کل قاره اروپا را به خطر انداخته و رئیس جمهور اوکراین روسیه را به "ترور هسته ای" متهم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۰۳ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 23
کد خبر: ۱۲۷۱۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، مقامات اوکراینی ادعا می‌کنند که ارتش روسیه که نیروگاه هسته‌ای چرنوبیل را تصرف کرده‌اند، آزمایشگاهی را در این سایت "غارت و ویران کرده‌اند".

 

به گزارش بی بی سی،‌ آژانس دولتی اوکراین نوشت که روس‌ها به آزمایشگاه تحلیلی مرکزی آنها که زباله‌های رادیواکتیو را پردازش می‌کند آسیب رسانده‌اند.


اواسط اسفند روسیه پس از گلوله باران بزرگترین نیروگاه هسته‌ای اروپا در اوکراین کنترل آن را در اختیار گرفت.

 

رهبران جهان روسیه را متهم کرده اند که امنیت کل قاره اروپا را به خطر انداخته و رئیس جمهور اوکراین روسیه را به "ترور هسته ای" متهم کرد.

 

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، که ناظر هسته‌ای سازمان ملل متحد است اما گفته بود که آتش‌سوزی بر تجهیزات "مهم" نیروگاه تأثیری نداشته است و میزان تشعشعات افزایش نیافته است.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار