رئیس قوه‌قضائیه به قضات: تا جای ممکن قرار‌های منجر به بازداشت را طوری صادر کنید که فرد امکان تامین آن را داشته باشد اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد دستگیری اوباش محله فلاح به اتهام درگیری‌های مسلحانه توسط پلیس پایتخت تسهیلات ویژه برای مشمولان پذیرفته شده در آزمون‌های سراسری ۱۴۰۴ وزارت علوم: اعضای هیأت علمی و کارکنان دانشگاه‌ها مشمول فوق‌العاده خاص خواهند شد تاخیر ۲ ساعته در آغاز فعالیت ادارات برخی شهر‌های خوزستان راز تشکیل هسته سیاره مشتری فاش شد فعالیت‌های دریایی در خزر ممنوع شد گرمای هوا شکسته می‌شود / کاهش ۲ تا ۳ درجه‌ای دما در کل کشور از پنجشنبه رشته‌های جدید کاردانی به کارشناسی سال ۱۴۰۴ اعلام شد؛ آغاز فرصت ثبت نام ۱۳ کیلو طلای قاچاق توقیف شده در فرودگاه تحویل مراجع ذیصلاح شد تعزیرات: قیمت‌گذاری بی‌ضابطه برنج داخلی باعث نابسامانی بازار شده است قانون مطبوعات تغییر می‌کند؟ ترافیک پنج کیلومتری در کندوان و هراز/ ادامه محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال فایننشال تایمز: هوش مصنوعی جای زبان دوم را نمی‌گیرد

یک هفته پلمب رستوران‌های متخلف به خاطر فروش گوشت تاریخ مصرف گذشته

رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات شهرستان‌های استان تهران گفت: تعزیرات در زمینه‌های کم فروشی و گران فروشی در حومه تهران و شهرستان‌های استان تهران با متخلفین برخورد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات شهرستان‌های استان تهران گفت: گشت‌های مشترک نوروزی برای نظارت بر مواد غذایی، پوشاک و رستوران‌ها آغاز شده است و تعزیرات در زمینه‌های کم فروشی و گران فروشی در حومه تهران و شهرستان‌های استان تهران با متخلفین برخورد می‌کند.

به گفته حسن بیگی، بیشترین تخلف گران فروشی در صنف خشکبار است که در گشت‌های تعزیرات از برخی فروشگاه‌های متخلف آجیل و پسته ۳۰ الی ۴۰ هزار تومان گرانتر از قیمت مشخص شده به فروش میرفت و در رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها فروش گوشت‌های تاریخ مصرف گذشته بود که مغازه دار تا ۴۸ ساعت فرصت دارد مواد فاسد شدنی رو خارج کند و اجازه فروش هم ندارد. بعد از خروج هم مغازه به مدت ۱ هفته پلمب می‌شود. همچنین ۱ تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز معدوم و پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی شد.

رئیس گشت‌های مشترک تعریرات استان تهران گفت: در خشکبار و آجیل عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور معتبر و گران فروشی تخلف محسوب می‌شود و تا کنون بیش از ۵۰ مورد از فروشگاه‌های متخلف پلمپ شده است، صبح امروز در یک قصابی ۷۵ کیلو گوشت تاریخ مصرف گذشته کشف و ضبط شده است، از همین جهت هموطنان دقت کنند با اعلام دامپزشکی باید قصابی‌های مجاز گوشت چرخ کرده را در حضور مشتری چرخ نمایند.

حسن بیگی گفت: گشت‌های تعزیرات از ۹ صبح تا ۱۳ و از ساعت ۱۵ تا ۱۹ نظارت می‌کنند که بیشتر این گشت‌ها در شهرری و باقر شهر است، در شهرری ۴ گشت در صبح و ۴ گشت در شب وجود دارد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر