توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

یک هفته پلمب رستوران‌های متخلف به خاطر فروش گوشت تاریخ مصرف گذشته

رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات شهرستان‌های استان تهران گفت: تعزیرات در زمینه‌های کم فروشی و گران فروشی در حومه تهران و شهرستان‌های استان تهران با متخلفین برخورد می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس گشت‌های مشترک تعزیرات شهرستان‌های استان تهران گفت: گشت‌های مشترک نوروزی برای نظارت بر مواد غذایی، پوشاک و رستوران‌ها آغاز شده است و تعزیرات در زمینه‌های کم فروشی و گران فروشی در حومه تهران و شهرستان‌های استان تهران با متخلفین برخورد می‌کند.

به گفته حسن بیگی، بیشترین تخلف گران فروشی در صنف خشکبار است که در گشت‌های تعزیرات از برخی فروشگاه‌های متخلف آجیل و پسته ۳۰ الی ۴۰ هزار تومان گرانتر از قیمت مشخص شده به فروش میرفت و در رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها فروش گوشت‌های تاریخ مصرف گذشته بود که مغازه دار تا ۴۸ ساعت فرصت دارد مواد فاسد شدنی رو خارج کند و اجازه فروش هم ندارد. بعد از خروج هم مغازه به مدت ۱ هفته پلمب می‌شود. همچنین ۱ تن مواد غذایی فاسد و غیر مجاز معدوم و پس از تشکیل پرونده تحویل مقام قضایی شد.

رئیس گشت‌های مشترک تعریرات استان تهران گفت: در خشکبار و آجیل عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور معتبر و گران فروشی تخلف محسوب می‌شود و تا کنون بیش از ۵۰ مورد از فروشگاه‌های متخلف پلمپ شده است، صبح امروز در یک قصابی ۷۵ کیلو گوشت تاریخ مصرف گذشته کشف و ضبط شده است، از همین جهت هموطنان دقت کنند با اعلام دامپزشکی باید قصابی‌های مجاز گوشت چرخ کرده را در حضور مشتری چرخ نمایند.

حسن بیگی گفت: گشت‌های تعزیرات از ۹ صبح تا ۱۳ و از ساعت ۱۵ تا ۱۹ نظارت می‌کنند که بیشتر این گشت‌ها در شهرری و باقر شهر است، در شهرری ۴ گشت در صبح و ۴ گشت در شب وجود دارد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار