بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

واکنش جبهه پنجشیر به تشکیل دولت جدید افغانستان

جبهه پنجشیر به رهبری احمد مسعود، رحمت‌الله نبیل و عطامحمد نور از جمله افرادی هستند که به تشکیل دولت جدید افغانستان واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۶ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، طالبان پس از نزدیک به یک ماه از ورود به کابل، دولت موقت خود را اعلام کرد، دولتی که واکنش طیف‌های مختلف افغانستان را برانگیخته است.

جبهه پنجشیر به رهبری احمد مسعود، رحمت‌الله نبیل، عطامحمد نور از جمله افرادی بودند که تاکنون به تشکیل دولت جدید افغانستان واکنش نشان دادند.

جبهه پنجشیر اعلام کابینه دولت جدید را غیرقانونی و نماد بارز دشمنی با مردم افغانستان خوانده است.

این جبهه از سازمان ملل، اتحادیه اروپا و دیگر سازمان‌های بین‌المللی خواسته است که از همکاری سیاسی و دیپلماتیک با طالبان خودداری کنند.

جبهه پنجشیر در ادامه اعلام کرد که به‌زودی و پس از مشورت با شخصیت‌های سیاسی و کادر‌های تخصصی، ساختار حکومت انتقالی مردم‌سالار و پاسخگو را اعلام خواهد کرد.

رحمت‌الله نبیل نیز در فیسبوک خود نوشته است که «این کابینه نیست، مدرسه حقانیه در اکوره ختک است».

عطامحمد نور نیز نوشته است که حکومت طالبان در هیچ جای قانون اساسی کشور جایگاه ندارد و فاقد تخصص‌گرایی محض است.

نور حکومت طالبان را تک قومی و غیرتخصصی عنوان کرده و پرسشی را این گونه مطرح کرده است: مگر ممکن است ده‌ها ادارات تخصصی و حرفوی را با کسانی مدیریت کنیم که سطح درک آن‌ها از حکومت‌داری، توسل به مبانی حکومت‌داری قر‌ون وسطایی باشد؟

وی تاکید کرده است: به‌زودی در هم‌سویی با سایر رهبران سیاسی، دیدگاه جدید خویش را در مورد ساختارشکنی سیاسی و جغرافیایی اعلام می‌کنم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر