غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

علمای اهل سنت افغانستان حمله تروریستی در حرم امام رضا (ع) را محکوم کردند

شماری از علما و فعالان فرهنگی اهل سنت افغانستان ضمن محکومیت حمله تروریستی در صحن حرم رضوی (ع) تاکید کردند که دشمنان اسلام آرمان اختلاف میان مسلمانان را به گور خواهند برد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، شماری از علما و فعالان فرهنگی اهل سنت افغانستان در پی حمله تروریستی در صحن حرم رضوی (ع)، این رویداد را محکوم کردند و خواستار مجازات عوامل آن شدند.

این علما و فعالان فرهنگی اهل سنت افغانستان در بیانیه‌ای تصریح کردند که دشمنان اسلام، آرمان ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمین را به گور خواهند برد.

این بیانیه از سوی «مولوی تاج محمد» و «مولوی گل احمد بهیج» به نمایندگی از علما، «سید اکرام الدین معصومی»، رئیس «انسجام جمعیت اسلامی افغانستان»، ـاسدالله عمرخیل» والی سابق قندوز و نماینده «دعوت اسلامی افغانستان»، «الحاج حفیظ الله سلطانی» نماینده بخشی از مهاجرین افغانستانی مقیم جمهوری اسلامی ایران و «عبدالله آرزو» به نمایندگی از روشنفکران اهل سنت صادر شده است.

آن‌ها در این بیانیه تاکید کردند که «با اظهار تاسف و ناباوری ما امروز از رویداد خونین و دلخراشی اطلاع یافتیم که در حرم مطهر امام رضا (ع) به وقوع پیوست که منجر به شهادت یکی از شخصیت‌های برجسته و جید اهل تشیع گردید. این ضایعه بزرگ قلب تمام مسلمانان را جریحه دار کرده است.»

در این بیانیه ضمن ابراز همدردی با خانواده روحانی شهید و ملت بزرگ ایران آمده است: «ما مردم افغانستان و مهاجرین اهل سنت... چنین رویدادی را اصلا غیرانسانی و غیراسلامی می‌دانیم و این حادثه المناک را به شدیدترین الفاظ تقبیح نموده و خود را در این غم بزرگ با مردم کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران شریک می‌دانیم.»

امضاکنندگان این بیانیه تاکید کردند: «ایجاد تفرقه یکی از اهداف شوم دشمنان قسم خورده مسلمانان است و البته این آرمان را به گور خواهند برد که بتوانند با چنین اعمال ناپسند و شومی در صفوف مسلمانان اختلاف ایجاد کنند؛ بنابراین تمام ملت مسلمان و جامعه فهیم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به صبر و شکیبایی، اخوت و برادری دعوت نموده و خواهان مجازات هرچه عاجل عاملین این قضیه از سوی مراجع مربوطه هستیم.»

رویداد تروریستی روز سه شنبه ۱۶ فروردین در صحن حرم امام رضا (ع) در مشهد مقدس، واکنش‌هایی را در دو کشور همسایه در پی داشت و علما و مجامع سیاسی، فرهنگی و علمی دو کشور بر لزوم حفظ هوشیاری، وحدت در برابر دشمنان و مقابله با توطئه‌های بیگانگان تاکید کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر