دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

علمای اهل سنت افغانستان حمله تروریستی در حرم امام رضا (ع) را محکوم کردند

علمای اهل سنت افغانستان حمله تروریستی در حرم امام رضا (ع) را محکوم کردند شماری از علما و فعالان فرهنگی اهل سنت افغانستان ضمن محکومیت حمله تروریستی در صحن حرم رضوی (ع) تاکید کردند که دشمنان اسلام آرمان اختلاف میان مسلمانان را به گور خواهند برد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 06
کد خبر: ۱۲۸۳۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، شماری از علما و فعالان فرهنگی اهل سنت افغانستان در پی حمله تروریستی در صحن حرم رضوی (ع)، این رویداد را محکوم کردند و خواستار مجازات عوامل آن شدند.

این علما و فعالان فرهنگی اهل سنت افغانستان در بیانیه‌ای تصریح کردند که دشمنان اسلام، آرمان ایجاد اختلاف و تفرقه میان مسلمین را به گور خواهند برد.

این بیانیه از سوی «مولوی تاج محمد» و «مولوی گل احمد بهیج» به نمایندگی از علما، «سید اکرام الدین معصومی»، رئیس «انسجام جمعیت اسلامی افغانستان»، ـاسدالله عمرخیل» والی سابق قندوز و نماینده «دعوت اسلامی افغانستان»، «الحاج حفیظ الله سلطانی» نماینده بخشی از مهاجرین افغانستانی مقیم جمهوری اسلامی ایران و «عبدالله آرزو» به نمایندگی از روشنفکران اهل سنت صادر شده است.

آن‌ها در این بیانیه تاکید کردند که «با اظهار تاسف و ناباوری ما امروز از رویداد خونین و دلخراشی اطلاع یافتیم که در حرم مطهر امام رضا (ع) به وقوع پیوست که منجر به شهادت یکی از شخصیت‌های برجسته و جید اهل تشیع گردید. این ضایعه بزرگ قلب تمام مسلمانان را جریحه دار کرده است.»

در این بیانیه ضمن ابراز همدردی با خانواده روحانی شهید و ملت بزرگ ایران آمده است: «ما مردم افغانستان و مهاجرین اهل سنت... چنین رویدادی را اصلا غیرانسانی و غیراسلامی می‌دانیم و این حادثه المناک را به شدیدترین الفاظ تقبیح نموده و خود را در این غم بزرگ با مردم کشور دوست و برادر جمهوری اسلامی ایران شریک می‌دانیم.»

امضاکنندگان این بیانیه تاکید کردند: «ایجاد تفرقه یکی از اهداف شوم دشمنان قسم خورده مسلمانان است و البته این آرمان را به گور خواهند برد که بتوانند با چنین اعمال ناپسند و شومی در صفوف مسلمانان اختلاف ایجاد کنند؛ بنابراین تمام ملت مسلمان و جامعه فهیم و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را به صبر و شکیبایی، اخوت و برادری دعوت نموده و خواهان مجازات هرچه عاجل عاملین این قضیه از سوی مراجع مربوطه هستیم.»

رویداد تروریستی روز سه شنبه ۱۶ فروردین در صحن حرم امام رضا (ع) در مشهد مقدس، واکنش‌هایی را در دو کشور همسایه در پی داشت و علما و مجامع سیاسی، فرهنگی و علمی دو کشور بر لزوم حفظ هوشیاری، وحدت در برابر دشمنان و مقابله با توطئه‌های بیگانگان تاکید کردند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار