انصار الله یمن: حمله عربستان بی پاسخ نخواهد ماند بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز

کرزی: دو ملت ایران و افغانستان روحیه برادری خود را حفظ کنند

کرزی: دو ملت ایران و افغانستان روحیه برادری خود را حفظ کنند رئیس جمهور پیشین افغانستان در دیدار سفیر ایران در کابل، گفت: مردم ایران و افغانستان روابط و پیوند‌های دیرینهٔ تاریخی، دینی و فرهنگی داشته و هر دو ملت باید با هوشیاری تمام و روحیهٔ برادری و همسایگی از آن حفاظت نمایند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 11
کد خبر: ۱۲۹۰۰۸

به گزارش راهبرد معاصر، «بهادر امینیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل با «‏حامد کرزی»، رییس جمهور پیشین افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

دو طرف در این دیدار در مورد روابط دیرینه و حسنه میان دو کشور ایران و افغانستان، حالات جاری در منطقه و تصاویر و خبر‌های منتشر شده در رسانه‌های جمعی در روز‌های اخیر، بحث و تبادل نظر کردند.

رئیس جمهور پیشین افغانستان در این دیدار گفت: مردم ایران و افغانستان روابط و پیوند‌های دیرینهٔ تاریخی، دینی و فرهنگی داشته و هر دو ملت باید با هوشیاری تمام و روحیهٔ برادری و همسایگی از آن حفاظت نمایند.

همچنین بهادر امینیان نیز تصاویر یاد شده را که همزمان در ایران و افغانستان در رسانه‌های اجتماعی به نشر می‌رسند غیر واقعی خواند.

هر دو طرف بر تقویت هرچه بیشتر روابط نیک و حسنه میان هر دو ملت با هم برادر تاکید ورزیدند.

به گزارش فارس، روز گذشته «بهادر امینیان» سفیر جمهوری اسلامی ایران در کابل با «امیرخان متقی»، سرپرست وزارت خارجه دولت موقت طالبان دیدار و گفتگو کرد.

وزارت خارجه طالبان اعلام کرد که متقی در این دیدار درباره وضعیت مهاجرین افغان در ایران ابراز نگرانی کرده و از مقامات ایرانی درخواست کرد تا دباره رفتار شایسته با مهاجرین افغان در ادارات امنیتی دستورات لازم را صادر کنند. (اینجا بخوانید)

این در حالی است که سفارت ایران در کابل در درباره انتشار برخی مطالب با هدف ایجاد فتنه و شکاف میان دو ملت ایران و افغانستان هشدار داد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار