حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

نیروی دریایی اوکراین: یک ناو نظامی روسیه را منهدم کردیم

نیروی دریایی اوکراین مدعی شد یک ناو روسی را در بندر بردیانسک، در دریای آزوف منهدم کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۱ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۹۰

به گزارش راهبردمعاصر، نیروی دریایی اوکراین در پیامی در صفحه فیسبوک خود با انتشار سه تصویر نوشت: «ناو نظامی اورسک در بندر اشغالی بردیانسک منهدم شد. افتخار برای اوکراین!»

گفته می‌شود این ناو در بندر بردیانسک، شهری در نزدیکی ماریوپل لنگر انداخته بود.

بر پایه این گزارش، سه تصویر منتشر شده به همراه این پیام، یکی نمای نزدیک از کشتی سالم را نشان می‌دهد و دو عکس که از فاصله دور گرفته شده دود در بندر و ناوی در حال سوختن را نشان می‌دهد، اما تصویر واضح نیست.

به گزارش خبرگزاری تاس به نقل از گزارش شبکه تلویزیونی (Zvezda)، وزارت دفاع روسیه اعلام کرده که این کشتی حمل و نقل نیرو و مواد به ناوگان دریای سیاه تعلق دارد و اولین کشتی جنگی روسیه بود که در ۲۱ مارس (اول فروردین) وارد بردیانسک شد.

یک افسر نیروی دریایی روسیه به این شبکه گفته بود: ورود این ناو بزرگ به بندر بردیانسک که امکان استفاده کامل از زیرساخت‌های این بندر و استفاده از امکانات دریای سیاه را از منظر لجستیکی فراهم می‌کند، اتفاق مهمی است.

همین منبع پیشتر گفته بود این ناو با ظرفیت حمل یک هزار و پانصد تن بار، خودرو‌های زرهی را به این منطقه منتقل و در نتیجه استقرار نیرو‌های روس را تقویت کرده است.

روزنامه لو فیگارو افزود: صحت این ادعا بلافاصله قابل تایید نیست. ارتش روسیه نیز معمولا بندرت در مورد خسارات و تلفات خود اطلاع رسانی می‌کند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه روز ۲۱ فوریه/۲ اسفندماه با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانتسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

وی سه روز پس از آن نیز در ۵ اسفند آغاز «عملیات نظامی ویژه» علیه اوکراین را اعلام کرد و روابط پرتنش مسکو- کی‌یف به رویارویی نظامی تغییر وضعیت داد. درگیری‌ها در اوکراین همچنان ادامه دارد و امروز وارد بیست و نهمین روز خود شد./برنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار