نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد

کرملین: آمریکا درباره دخالت پسر بایدن در فعالیت‌های بیولوژیکی اوکراین توضیح دهد

کرملین: آمریکا درباره دخالت پسر بایدن در فعالیت‌های بیولوژیکی اوکراین توضیح دهد سخنگوی کاخ ریاست جمهوری روسیه اعلام کرد این کشور خواستار توضیح آمریکا درباره دخالت پسر رئیس جمهور آمریکا در آزمایشات بیولوژیکی در اوکراین است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 25
کد خبر: ۱۲۷۳۶۴

به گزارش راهبردمعاصر، دیمیتری پسکوف اعلام کرد که این کشور خواستار توضیح درباره دخالت پسر بایدن در فعالیت‌های بیولوژیکی پنتاگون در اوکراین است. صحبت های بایدن در مورد تهدید روسیه برای استفاده از تسلیحات شیمیایی تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر رسوایی آزمایشگاه های بیولوژیکی است.

کرملین همچنین افزود: روسیه از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا برای شفاف‌سازی درباره اسنادی که ارتباط بین پسرش هانتر و فعالیت‌های بیولوژیکی پنتاگون در اوکراین را تایید می‌کند، خواستار توضیح خواهد شد. آمریکا به رویکرد خود برای منزوی کردن روسیه ادامه می‌دهد، اما این سیاست به هدف خود نمی‌رسد. صحبت های بایدن در مورد تهدید روسیه برای استفاده از تسلیحات شیمیایی تلاشی برای سرپوش گذاشتن بر رسوایی آزمایشگاه های بیولوژیکی است. وزارت دفاع روسیه در حال آماده سازی اقداماتی برای تقویت جبهه غرب در مقابل پس زمینه تحرکات ناتوست.

بایدن روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل در پاسخ به سوالی در مورد اخراج روسیه از گروه بیست گفت: بله جواب من مثبت است. این موضوع را باید تمام اعضای گروه بیست تایید کنند و بایستی به جای روسیه در نشست آتی این گروه از اوکراین دعوت شود.

او همچنین گفت: در هماهنگی با گروه هفت و اتحادیه اروپا برای امنیت غذایی و انرژی تلاش خواهیم کرد. اگر پوتین از سلاح شیمیایی در اوکراین استفاده کند به او پاسخ خواهیم داد.

۲۴ فوریه (۵ اسفند) روسیه در واکنش به درخواست جمهوری‌های دونباس برای کمک برای مقابله با تشدید حملات نیرو‌های اوکراینی، عملیات نظامی خود را در اوکراین آغاز کرد و تاکنون چند دور مذاکره برای برقراری آتش بس میان طرفین برگزار شده است.

روسیه تاکنون بارها به دستیابی به اسنادی درباره فعالیت‌های غیرقابل قبول آمریکا در زمینه تحقیقات نظامی-بیولوژیکی در اوکراین اشاره کرده که به گفته آن تهدیدی برای روسیه و اروپاست./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار