قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود
عضو هیات رئیسه مجلس :

دولت بازار شب عید را به خوبی کنترل کرد/ آیت الله رئیسی در مسیر خنثی سازی تحریم‌ها حرکت می‌کند

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از اقدام‌های مهم دولت آیت الله سید ابراهیم رئیسی کنترل بازار در عید نوروز بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 26
کد خبر: ۱۲۷۴۰۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد رشیدی با بیان اینکه یکی از اقدام‌های مهم دولت رئیسی کنترل بازار در آستانه عید نوروز بود، اظهار داشت: بازار شب عید امسال با کمبود کالا مواجه نبود و با افزایش قیمت و گرانی‌های غیرمتعارف مواجه نبودیم حتی در مواردی شاهد کاهش قیمت هم داشتیم و این نتیجه نظارت و کنترل بر بازار شب عید بود.

عضو هیات رئیسه مجلس با بیان اینکه یکی دیگر از اقدام‌های مهم دولت در عرصه سیاست خارجی، عضویت دائم ایران در پیمان شانگ‌های بود، خاطرنشان کرد: با عضویت ایران در پیمان شانگ‌های زمینه برای مذاکره و تعاملات دوجانبه با کشور‌های عضو این پیمان به صورت جدی‌تر فراهم شده است، کشور ما می‌تواند از این ظرفیت برای پیشبرد اهداف خود در سطح منطقه در حوزه‌های اقتصادی استفاده کند.

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین در بحث سیاست خارجی شاهد حضور مقتدرانه تیم مذاکره کننده پای میز مذاکره با ۱+۴ هستیم که با دقت حقوق مردم را در مذاکرات پیگیری می‌کنند.

عضو هیات رئیسه مجلس اظهار داشت: رئیس جمهور تاکید داشت باید در مسیر بی اثر کردن تحریم‌ها حرکت کنیم که این رویکرد‌های رئیسی و دولت سیزدهم قابل تحسین است.

رشیدی خاطر نشان کرد: یکی از نکات مورد تاکید رئیسی که به آن با صراحت اشاره داشته این است که مسببان وضع موجود نباید در پُست‌های مدیریتی حضور داشته باشند در همین راستا باید انتصاب نیرو‌های انقلابی در سمت‌های مختلف با سرعت بیشتری انجام شود.

وی افزود: ما خیرخواه دولت رئیسی هستیم و خیرخواهانه از وی می‌خواهیم تا هرچه سریعتر نسبت به انتصاب مدیران و افراد شایسته و کارآمد و انقلابی و جهادی در سمت‌های مختلف به ویژه در استان‌ها اقدام کند تا مبادا کسانی که به قول رئیس جمهور مسبب وضع موجود هستند برسر کار بمانند و لطماتی را به کار و اعتبار دولت سیزدهم وارد کنند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر