رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»
سناتور آمریکایی:

اگر روسیه در جنگ اوکراین پیروز شود چین تایوان را تصرف می‌کند

اگر روسیه در جنگ اوکراین پیروز شود چین تایوان را تصرف می‌کند «لیندسی گراهام» گفت که اگر پوتین پس از پایان جنگ اوکراین در رأس قدرت بماند، یعنی جهان مقابل او شکست خورده است و در صورت پیروزی او، چین به سرعت تایوان را تصرف خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۳ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 26
کد خبر: ۱۲۷۴۳۹

به گزارش راهبردمعاصر، «لیندسی گراهام» سناتور جمهوریخواه آمریکایی در سخنانی در واکنش به جنگ اوکراین گفت: اگر پوتین در جنگ علیه اوکراین پیروز شود، چین به سرعت تایوان را تصرف خواهد کرد.

وی همچنین افزود: اگر جنگ اوکراین پایان یابد و پوتین همچنان در رأس قدرت باشد، یعنی جهان مقابل او شکست خورده است.

گراهام مدعی شد: پوتین آمریکایی‌ها را متحد و ناتو را از هر زمان دیگری قوی‌تر کرد.

سناتور آمریکایی ادامه داد: درسی که از بحران اوکراین آموختیم این است که وابستگی ما به انرژی روسیه خطرناک است.

گراهام تصریح کرد: ما به روس‌ها می‌گوئیم که اگر حمله اتمی انجام دهید، با قدرت و به سرعت به شما پاسخ خواهیم داد.

وی اظهار داشت: مردم روسیه متوجه شده‌اند که آینده پوتین بد خواهد بود و آن‌ها باید سریع اقدامی انجام دهند. من پیشنهاد می‌دهم که خود مردم روسیه رژیم حاکم بر مسکو را تغییر دهند.

این سناتور جمهوریخواه ضمن هشدار به پوتین درباره استفاده از سلاح شیمیایی در اوکراین تأکید کرد: ارتش روسیه در میدان دچار ضعف شده و تمام ویرانی‌هایی که در اوکراین مشاهده می‌کنیم، بر اثر حملات هوایی ایجاد شده است. از این رو، حمایت‌های تسلیحاتی و نظامی از اوکراین باید افزایش یابد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار