کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واشنگتن واکنش به حمله احتمالی هسته‌ای در اوکراین را بررسی می‌کند

واشنگتن از تشکیل گروهی از مقامات امنیت ملی برای چگونگی واکنش به آنچه حملات احتمالی هسته‌ای در اوکراین خوانده، خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۱ - ۰۴ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 24
کد خبر: ۱۲۷۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، نیویورک تایمز گزارش داد که دولت بایدن گروهی از مقامات امنیت ملی را برای بررسی چگونگی واکنش آمریکا در صورت حمله شیمیایی، بیولوژیک یا هسته‌ای از سوی روسیه در اوکراین گردهم آورده است.

بر اساس این گزارش، گروه موسوم به «تیم ببر» در حال بررسی این موضوع است که در صورت ورود روسیه به خاک ناتو چه اقدامی انجام دهد.

جلسات این کمیته که هفته‌ای سه بار به صورت غیرعلنی تشکیل می‌شود، واکنش روسیه در صورت ورود این کشور به کشور‌های همسایه مانند مولداوی و گرجستان را نیز بررسی می‌کند.

به گفته منابع، این گروه از مقامات در ۲۸ فوریه (۹ اسفند) چهار روز پس از آغاز درگیری‌های روسیه و اوکراین تشکیل شد. گروه دومی از مقامات نیز سازماندهی شده تا برای بهبود موقعیت ژئوپلیتیک آمریکا چاره اندیشی کنند.

در هفته‌های اخیر، کاخ سفید و ناتو هشدار‌هایی را مبنی بر اینکه روسیه ممکن است در عملیات نظامی ویژه‌اش به قوی‌ترین سلاح‌های خود متوسل شود، افزایش داده‌اند. دیروز، ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو هشدار داد که اگر از سلاح‌های کشتار جمعی در اوکراین استفاده شود، «عواقب ناگواری» برای ناتو به همراه خواهد داشت.

به گفته استولتنبرگ، متحدان موافقت خواهند کرد که حمایت بیشتری از جمله کمک و تجهیزات امنیتی سایبری برای محافظت در برابر تهدیدات شیمیایی، بیولوژیک و هسته‌ای به اوکراین ارائه کنند.

این ادعا‌ها در حالی مطرح می‌شود که نیرو‌های روسی آزمایشگاه‌های زیستی مخفی را در اوکراین کشف کرده اند که از سوی آمریکا تامین مالی شده اند. به گفته وزارت دفاع روسیه، این آزمایشگاه‌ها می‌توانند برای توسعه سلاح‌های بیولوژیک استفاده شوند.

روسیه بار‌ها تاکید کرده است که ذخایر تسلیحات شیمیایی خود را از بین برده است. این در حالی است که آمریکا کماکان ذخایر خود را دارد. روز سه‌شنبه، سفارت روسیه در این کشور خاطرنشان کرد که واشنگتن عمدا انهدام ۳ درصد از سلاح‌های شیمیایی باقی‌مانده خود را به تعویق انداخته است.

پیشتر نیز دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در مصاحبه‌ای با سی ان ان گفته بود که دولت روسیه تنها در صورت تهدید موجودیت خود به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای متوسل می‌شود./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر