قالیباف: عمق پیوند دو کشور ایران و عراق ریشه در تاریخ و اعتقادات دارد سخنگوی سپاه: با وقوع جنگ جدید، تسلیحات مخرب‌تری به کار می‌گیریم رایزنی قالیباف و رئیس شورای عالی قضایی عراق در بغداد تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است

سرلشکر باقری: آینده کشور با روایت درست از دفاع مقدس تضمین می‌شود

سرلشکر باقری: آینده کشور با روایت درست از دفاع مقدس تضمین می‌شود رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: آینده کشور با روایت درست دفاع مقدس تضمین می‌شود که موجب امنیت پایدار برای کشور است و در سایه امنیت پایدار توسعه و پیشرفت شکل خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ - ۰۶ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 26
کد خبر: ۱۲۷۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح امروز در بازدید از یادمان شلمچه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خیلی خوشحال هستم که امسال نیز توفیق شد در جمع زائران راهیان نور که عاشقانه دفاع از کشور، اسلام و عاشقان مشهد شهیدان هستند، حضور پیدا کردم.

وی با تاکید بر اینکه اینجا معنویت، اخلاص و ایثار موج می‌زند، گفت: همه مجموعه‌های مردمی حاضر در یادمان‌های دفاع مقدس به خصوص یادمان شلمچه در واقع علاقمند تأسی از مشی شهدا هستند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: امیدواریم خداوند به واسطه خوی شهدا بیماری کرونا را ریشه‌کن کند و سال ۱۴۰۱ سالی پربرکت و با معنویت برای مردم باشد و بتوانند از زندگی خوبی بهره‌مند شوند و در این سفر‌های معنوی حضور بیشتری پیدا کنند.

باقری با اشاره به کاهش شیوع بیماری کرونا عنوان کرد: کاهش بیماری کرونا موجب شد مردم مهلتی پیدا کنند تا در مناطق جنگی راهیان نور حضور پیدا کنند و استقبال فوق‌العاده عظیمی اتفاق افتاده است.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان این که بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر روز‌های گذشته در یادمان شلمچه حضور پیدا کردند، گفت: مشتاقان خیلی بیشتری وجود دارند که با کاهش بیماری کرونا در این مناطق حضور پیدا خواهند کرد، در یادمان‌های دفاع مقدس مردم عزیز و جوانانمان حماسه‌ها و افتخارات اتفاق افتاده در دفاع از کشور و اسلام را شاهد خواهند بودند و می‌بینند که چگونه پدران و بزرگترهایشان از کشور دفاع کردند.

وی تاکید کرد: آینده کشور با روایت درست دفاع مقدس تضمین می‌شود که موجب امنیت پایدار برای کشور است؛ در سایه امنیت پایدار توسعه و پیشرفت شکل خواهد گرفت که آرزوی توفیق و سلامتی برای مردم خوزستان داریم و انشاءالله شاهد شکوفایی این استان ارزشمند باشیم که نقش اساسی در دفاع از کشور و مرز‌های میهن اسلامی داشته است.

سرلشکر باقری درخصوص هدف از حضور در یادمان‌های راهیان نور گفت: حضور در یادمان‌های راهیان نور برای بنده تداعی خاطرات دوران دفاع مقدس و کسب ره توشه است. ضمن اینکه آمده‌ام عرض خدا قوتی به خادمان شهدا، راویان و زحمت‌کشان یادمان‌ها داشته باشم که داوطلبانه شبانه‌روزی در این مناطق خدمت می‌کنند و بازدیدی از مجموعه نیرو‌های مسلح استانی داشته باشم و مسائل و مشکلات آن‌ها را مورد رسیدگی قرار دهم تا تصمیمات لازم را اتخاذ کنیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار