ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دیدار انریکه مورا با امیرعبداللهیان در تهران

دیدار انریکه مورا با امیرعبداللهیان در تهران انریکه مورا معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا بعدازظهر امروز با امیرعبداللهیان در تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۰۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 27
کد خبر: ۱۲۷۵۰۵

به گزارش راهبرد معاصر انریکه مورا معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفت‌وگوها در وین بعدازظهر امروز (یکشنبه) هفتم فروردین ماه با حضور در محل وزارت امور خارجه با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد. وی پیش از این نیز با علی باقری معاون سیاسی وزیر خارجه و مذاکره کننده ارشد ایران دیدار کرده بود.

علی باقری در دیدار انریکه مورا با اشاره به جدیت و عزم جمهوری اسلامی ایران برای نهایی کردن توافق در وین، تأکید کرد: در صورتی که طرف آمریکایی از واقع‌گرایی برخوردار باشد، می‌توان به توافق دست یافت.

همچنین اعلام شد که باقری و انریکه مورا در روزهای آینده به تماس و رایزنی نزدیک ادامه خواهند داد. 

امیرعبداللهیان دیروز در گفت‌وگویی تلویزیونی درباره سفر مورا به تهران گفت: تا ساعاتی دیگر آقای مورا وارد تهران می‌شود و آخرین تبادلات که به صورت مکتوب و Non-Paper و محرمانه بین تیم ما و تیم آمریکایی از طریق مورا انجام شده، در تهران مورد بررسی قرار می‌دهیم همچنان با جدیت برای رسیدن به توافق کار را دنبال می‌کنیم.

«انریکه مورا» معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا و هماهنگ کننده گفت‌وگوها در وین در ساعات پایانی (جمعه) پنجم فروردین ماه در توئیتی خبر داد که روز شنبه به تهران سفر خواهد کرد و با علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو می‌کند. وی در این توئیت نوشت: «فردا (شنبه) برای دیدار با علی باقری به تهران سفر می‌کنم. برای رفع شکاف‌های باقیمانده در مذاکرات وین در مورد برجام تلاش خواهیم کرد. ما باید این مذاکره را به نتیجه برسانیم. خیلی چیزها در خطر است».

سفر مورا براساس تفاهم صورت گرفته انجام شده و پیش از این نیز اعلام شده بود که احتمالا دیدارهایی نیز بین مورا و برخی مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی ایران بنا به درخواست مورا انجام شود.در همین زمینه خبرنگار فارس مطلع شد که در این سفر دو طرف آخرین وضعیت گفت‌وگوها را بررسی کرده و در خصوص موضوعات باقیمانده بحث و تبادل نظر خواهند کرد. مورا پس از این دیدار روز دوشنبه به منظور گفت‌وگو با مقامات آمریکایی به واشنگتن سفر می‌کند.

در همین خصوص نیز جوزپ بورل مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیروز (شنبه) ششم فروردین در نشست دوحه در اظهاراتی اعلام کرد که ایران و کشورهای حاضر در مذاکرات وین به حصول توافق بسیار نزدیک هستند.

گفتنی است «انریکه مورا» معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ۲۲ مهر ماه ۱۴۰۰ نیز برای رایزنی درباره روابط دوجانبه، موضوعات منطقه‌ای از جمله تحولات در افغانستان و یمن و نیز مذاکرات برای لغو تحریم‌های ظالمانه به تهران سفر و با علی باقری معاون سیاسی وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد. 

وی که برای مراسم تحلیف آیت الله رئیسی به تهران سفر کرده بود با حسین امیرعبداللهیان پیش از تصدی وزارت خارجه نیز ملاقات کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار