دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

امیرعبداللهیان: نسبت به نتایج مذاکرات وین خوشبین هستیم

وزیر امور خارجه در دیدار نجیب میقاتی با بیان اینکه نسبت به نتایج مذاکرات وین خوشبین و در عین حال جدی هستیم، گفت: توافق باید به گونه‌ای باشد که لغو تحریم‌ها به صورت حداکثری انجام پذیرد
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۰ - ۰۵ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 March 25
کد خبر: ۱۲۷۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه رایزنی‌ها با مقامات عالیرتبه لبنان، عصر پنج شنبه چهارم فروردین ماه با «نجیب میقاتی» نخست وزیر این کشور دیدار کرد. در این ملاقات امیرعبداللهیان بر آمادگی کشورمان برای همکاری متقابل با لبنان به منظور رفع نیاز‌های این کشور در زمینه انرژی از جمله در زمینه برق و گاز تاکید کرد و افزود: در این راستا علاقه‌مند به توسعه مناسبات با لبنان هستیم.

وزیر امور خارجه کشورمان اظهار داشت: در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، جمهوری اسلامی ایران ضمن تاکید بر دستیابی به مطالبات بر حق خود، از خطوط قرمز ترسیم شده - که عدم گذشت از منافع و حقوق مردم کشور است - عبور نخواهد کرد. ما نسبت به نتایج مذاکرات وین خوش‌بین و در عین حال جدی هستیم. از نظر ما توافق باید به گونه‌ای باشد که لغو تحریم‌ها به صورت حداکثری انجام پذیرد. ما می‌خواهیم توافقات به صورتی باشد که منطقه از آن بهره‌مند شده و روابط خوب ما با کشور‌های منطقه گسترش یابد.

در این نشست نخست وزیر لبنان نیز نسبت به موفقیت مذاکرات وین ابراز امیدواری کرده و تاثیرات مثبت آن بر منطقه و از جمله لبنان را مورد تاکید قرار داد.

نجیب میقاتی همچنین از گفتگو‌های بین جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی استقبال کرد و اظهار داشت: لبنان از حل اختلافات بین دو کشور بهره‌مند خواهد شد.

وی از دیپلماسی منطقه‌ای ایران در جهت کاهش تنش و رفع سوءتفاهمات تمجید کرد.

در این دیدار جمعی از وزرای لبنانی حضور داشتند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر